Rannat ja sannat

Yyterin hiekkaranta on loputtomalta tuntuva, Suomen oloissa ainutlaatuinen auringon ja uimisen ystävän paratiisi. Yyterissä onkin tilaa, johon asettaa ranta-alustansa: peräti kuusi kilometriä suloisen pehmeää, auringon lämmittämää hiekkaa ja leppoisia laineita. Mitä muuta voisi täydelliseltä rantalomalta vaatia!

Rentoudu tai urheile

Yyteri on elämys kaikenikäisille ja tekemistä rannalla riittää. Dyynien lomassa voi palvoa aurinkoa, tehdä hiekkakakkuja ja uida virkistävässä merivedessä. Matala ranta mahdollistaa pulikoinnit lapsille, mutta aikuisetkin pääsevät uimaan kunnolla kahlattuaan pidemmälle. Yyterin rannalla voi myös pelata esimerkiksi beach volleyta ja frisbeegolfia tai retkeillä luontoreittejä pitkin. Rannalla sijaitsevan Bikini Barin lisäksi vierailijoita palvelevat lukuisat muutkin palvelut aivan rannan tuntumassa. Löydä itsellesi sopiva ravintola tai aktiviteetti yläreunan välilehdiltä! Tutustu myös Porin kaupungin sivuilta uimavalvonta- ym. palveluihin.

Yyteri on muutakin kuin hiekkaranta

Vieraile myös Yyterin alueen muilla mieleenpainuvilla rannoilla. Näe karuja kallioita, koe aavan meren tyrskyt ja seuraa auringonlaskua kalliorannalla esimerkiksi KallossaReposaaren takarannalla tai Siikarannassa. Maisemat ovat upeat niin myrskyisellä kuin aurinkoisellakin säällä, minkä vuoksi kalliot ovat suosittu valokuvauskohde sekä luontokuvaajille että erilaisiin juhlakuvauksiinkin. Koirillekin on ikioma uimaranta Yyterin matkailualueella, joten Yyterissä viihtyy koko perhe lemmikeistä alkaen!