Ravintola Dyyni Yyteri Beach

Idyllinen Ravintola Dyyni sijaitsee Yyteri Beach lomakeskuksen yhteydessä, lähellä Yyterin hiekkarantaa. Palvelemme ympäri vuoden. Herkullisia annoksia ja arkisin lounasta.

Syö ja viihdy

Ahlaisten Kievari
Ahlaisten Kievari on rauhallisessa maalaismaisemassa sijaitseva tunnelmallinen juhlapaikka. Kievarissa harjoitetaan tilauksesta perinteistä juhlapalvelutoimintaa ammattitaidolla jo 30 vuoden kokemuksella.
Bikini Bar
Aurinkoinen kesäterassi upealla Yyterin hiekkarannalla. Bikini Bar on rannan keskeisimmällä paikalla ja terassilta näkee koko rantaviivan.
Biryani & Baklava
Olemme kehitelleet omia ainutlaatuisia reseptejämme käyttäen hyväksemme suomalaista ja irakilaista ruokakulttuuria. Maustamme ruoan käyttämällä tuttuja sekä eksoottisempia mausteita.
Cafe Lounasniitty
Pysähdy lounaalle matkalla Yyteriin! Cafe Lounasniitty on viihtyisä lounaskahvila Porissa, Uudenniityn teollisuusalueella Ilmastointi Salmisen tiloissa. Tarjolla maistuva kotiruokalounas noutopöydästä sekä runsas, monipuolinen salaattipöytä.
HaukiBaari
Aivan Ahlaisten keskustassa sijaitseva HaukiBaari tarjoaa virvokkeita, naposteltavaa ja ohjelmaa rennossa ilmapiirissä. Voit nauttia muun muassa keikoista, makkaraperunoista ja karaokesta!
Kahvio Onnenkoski
Kahvio Onnenkoskella tarjoillaan joka päivä lounas klo 11-16.
Kallon Loisto, kahvila
Porin Mäntyluodossa, Kallon kallioluodon upeissa merimaisemissa, aavan meren äärellä, sijaitseva Kallon Loisto -kahvila on avoinna näin talviaikaan la-su klo 12-16. Säävaraus.  
Kaupparannan Kioski
Kaupparannan kioski palvelee asiakkaita päivittäin. Tarjolla on niin suolaista kuin makeaakin syömistä ja juomista sekä mm. Veikkauksen palvelut.
Lounastupa Patria
Lounastupa Patriassa herkuttelet lounasta kalapöydän kera. Tarjolla on myös kahvilatuotteita sekä listalta annoksia ja pizzaa. Lounas- ja kahvilatuotteita voi ostaa myös mukaan.
Mäntyluodon hotelli
Meren rannassa sijaitsevat Yyteri Golf ja upea Yyterin hiekkapohjainen koiraranta ovat Mäntyluodon Hotellin naapureita. Mäntyluodon Hotelli onkin lähinnä Yyterin upeaa golf-kenttää sijaitseva majoitusyritys.
Pihla Pub
Pihlavan oma pubi tarjoaa illanviettopaikan Meri-Porissa.
Pihlavan AarreAitta
Pihlavan Aarreaitta yhdistää kirpputorin ja kahvilan Pihlavassa. Asiakkaille vuokrataan pöytä- ja lattiapaikkoja kirpputorimyyntiä varten, ja samoissa tiloissa toimii myös kahvila sekä lasten leikkinurkkaus.
Pizzeria Kebab Selin
Maittavaa pizzaa ja kebabia Porin Pihlavassa!
Rantaravintola Helmi
Yyterin kylpylähotellin uusi kaksikerroksinen laivanmuotoinen rantaravintola. Hulppean kokoisen rantaravintolan ulkoterassi on 500 neliötä ja sisätiloja löytyy 100 neliön verran. Asiakaspaikkoja löytyy 350.
Ravintola 19. reikä, Karhuluoto, Yyterigolf
Yyteri Golfin klubitalon toisessa kerroksessa sijaitseva 100-paikkainen täyden palvelun Ravintola 19. reikä tarjoaa päivittäin herkullista lounasta, välipalat kierrokselle ja vaikka kylmät virvokkeet kierroksen jälkeen. Ravintolassa on A-oikeudet.
Ravintola Aallonmurtaja
Murtsi – se aito livemesta Meri-Poris! Mäntyluodossa, tarkemmin Uniluodossa, sijaitseva Aallonmurtaja eli Murtsi tarjoaa merellisen seurustelupaikan. Viihdykkeenä on muun muassa livemusiikkia, karaokea, dartsia ja biljardia!
Ravintola Dyyni Yyteri Beach
Idyllinen Ravintola Dyyni sijaitsee Yyteri Beach lomakeskuksen yhteydessä, lähellä Yyterin hiekkarantaa. Palvelemme ympäri vuoden. Herkullisia annoksia ja arkisin lounasta.
Ravintola Henri
Vietä iltaa Pihlavassa, Ravintola Henrissä!
Ravintola Merimesta
Kalaravintola Merimesta sijaitsee aivan ainutlaatuisella paikalla. Ravintolan salista näkymä on upea, aallonmurtajan ohi suoraan merelle. Ulkoilmaterassein varustettu ravintola toimii kahdessa kerroksessa. Yläkerta toimii myös kokous- ja kabinettitilana.
Ravintola Reposaari
Reposaarella toimiva perinteikäs kalaravintola, jossa on tarjolla seisova kalapöytä tiistaista sunnuntaihin. Moni-ilmeiset puutalot ja rehevä satamapuisto tekevät saaresta maalauksellisen. Näistä näkymistä voit nauttia ravintolan terassilta.
Teboil Yyteri
Yyterin Teboil tarjoaa monipuoliset palvelut valtatien varrella. Tarjolla on maukasta aamiaista, lounasta, annoksia listalta sekä kahvilatuotteita. Huoltoaseman yhteydessä on myös muun muassa korjaamopalveluita ja pikapesu. Tarkempi listaus palveluista alla.
The Merry Monk
Reposaaren oma gastropub sijaitsee vanhassa rantamakasiinissa. The Merry Monkissa viihtyy koko perhe, ja iltaisin paikan valtaa meno ja meininki. Ruokatarjontaan panostava pub tarjoaa vatsantäytettä muun muassa brunssin, hampurilaisten ja soul foodin merkeissä.
Vierasvenesatama Marina Merilokki
Marina Merilokki Oy on vierasvenesatama Reposaaressa Selkämeren rannalla. Venepaikkoja löytyy 60 kappaletta, joista 30 on sähkö- ja vesipisteellä varustettuja. Satamaan on helppo tulla ja se on suojainen kaikilla tuulilla.
Yyteri Resort & Top Camping Yyterin kahvila-ravintola Ulappa
Leirintäalueella on kahvila-ravintola Ulappa, josta saat maukkaat ruoka-annokset pieneen ja isompaankin nälkään. Aurinkoisella terassilla voit nauttia kylmistä juomista tai vaikka jäätelöstä.
Yyterin Kylpylän Ravintolat
Yyterin Kylpylän ravintoloissa voit nauttia herkullisesta ruoasta, mukavasta seurasta ja miellyttävästä musiikista upean kansallismaiseman keskeltä, aavan meren levittäytyessä eteesi.
Yyterin Laguuni
Tunnelmallinen ravintola Yyterin sydämessä, hiekkarannan välittömässä läheisyydessä.
Yyterin Meriravintola
Yyterin dyynien ja kimaltavan meren äärellä sijaitsee Yyterin Meriravintola.
Yyterin näkötorni
Yyterin näkötornin kesäkahvilasta ja tilausravintolasta, 60 metrin korkeudesta, avautuvat huikeat maisemat aavalle merelle ja porilaisiin maamerkkeihin; satamaan ja tuulipuistoon.