Ulkoilu ja harrastukset

  • Yyterin lietteet, kuva Ilkka Valli Ympäristönsuunnittelu Oy
  • yyteri_luontolava_.jpg
  • yyteri_luontoreitti_metsaa_www.jpg
  • yyterinniemen_retkeilyreitti_pitkospuut_www.jpg

Vietä yksin tai yhdessä perheen kanssa aktiivinen loma. Luonnossa liikkujalle Yyteri tarjoaa upeita elämyksiä retkeilyreiteillä, jonka varrelta löytyy useita luontotorneja. Voit myös rentoutua uimahallin tai kylpylän altaissa.

Koe koko Yyteri liikkuen

Vietä päivä ulkoillen ja nää koko Yyterin monipuolinen luonto! Tutustu Yyteriin vaikka ratsastamalla 
maastossa tai bongaamalla lintuja Kokemäenjokisuiston lietteillä. 
Retkeileyreiteillä näet Yyterin monipuolisen luonnon kokonaisuudessaan ja voit tilata myös opastetun retken. Ota jalat tai pyörä alle ja kurvaa Yyteriin! Yyterin alueen maisemia voi ihastella myös meren aalloilta osallistumalla erilaisille veneretkille.

Ihmisten lisäksi Yyterissä viihtyvät koirat, joille on oma rantansa. Koirarannan matalassa vedessä voi virkistävästä vedestä nauttia koko perhe lemmikkeineen.

Ikimuistoisia kokemuksia Yyteristä

Yyterin alue on laaja, ja niin ovat sen liikuntamahdollisuudetkin. Urheilut eivät rajoitu vain hiekkarannalle. Muilla ranta-alueilla on useita suosittuja kalastuspaikkoja. Yyteri Golf Linksin monipuolisella kentällä pääsee golfaamaan aivan meren äärellä. Sisäuintimahdollisuuksia tarjoavat Yyterin kylpylä sekä Meri-Porin uimahalli. Hurjapäisimmät kiipeileivät ja laskeutuvat Yyterin näkötornista. Alueen yrittäjiltä voi tilata myös lukuisia muita ikimuistoisia elämyspalveluita. Koe liikunnan iloa upeissa merimaisemissa! Löydä oma tapasi nauttia Yyteristä Harrasta ja ulkoile -välilehdeltä.

Kesällä kutsuu ranta!

Suotuisten tuulten ansiosta Yyteri on yksi maamme suosituimmista surffausalueista. Rannalla sijaitsee korkeatasoinen Surfkeskus, jossa on monipuoliset palvelut. Lisäksi Yyterissä voi esimerkiksi purjelautailla, meloa ja SUP-lautailla. Rannan puolella harrastusmahdollisuuksia tarjoavat beachfutis- ja beach volley -kentät sekä frisbeegolf-rata. Pehmeässä hiekassa luonnistuvat monet muutkin rantapelit, kuten frisbeellä pelattava joukkuepeli ultimate.