9 km polkujuoksu, Joutsijärvi 17.7.2023

9 km polkujuoksu, Joutsijärvi 17.7.2023

Porin Ladun polkujuoksu maanantaina 17. heinäkuuta 2023 Joutsijärvellä. Kokoontuminen klo 18 Tammen leirikeskuksen viereiselle parkkipaikalle, Tammentien päässä (Google Maps: Vasoniementie 15). Noin 9 km matkalla seikkaillaan Joutsijärven etelärannoilla. Ei ennakkoilmoittautumista, eikä osallistumismaksua.
Kaikille avoimilla ja ilmaisilla yhteislenkeillä tutustutaan paikalliseen luontoon ja polkuverkostoon. Ohjaajat opastavat tarvittaessa juoksutekniikassa ja lajin varusteissa.

Varaa mukaasi säänmukaiset varusteet ja juotavaa.

Polkujuoksu on loistavaa luontoliikuntaa, joka kehittää niin kestävyyttä, koordinaatiota kuin tasapainoa. Vauhti, rasitus ja maisemat vaihtelevat maaston mukana ja polut ovat lempeä alusta juoksemiselle. Polkujuoksussa olennaista on ympäröivä luonto. Sen tuoksut, äänet ja maisemat rauhoittavat mieltä ja vetävät lenkkipolulle yhä uudestaan.

Osallistujien ei tarvitse olla Suomen Ladun jäseniä, mutta jäsenyyttä suositellaan. Suomen Latu on liikuttamiseen ja ulkoilijoiden edunvalvontaan keskittynyt ulkoilujärjestö, johon kuuluu yli 90 000 jäsentä. Porin Latu on yksi Suomen Ladun paikallisyhdistyksistä. Suomen Latu edistää kaikenikäisten ulkoilua ja liikunnallista elämäntapaa – kaikkina vuodenaikoina. Järjestön tavoitteena on, että kaikki löytäisivät mielekkään tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.

Polkujuoksusta löydät lisätietoa osoitteesta: www.suomenlatu.fi/polkujuoksu.

Lisätietoja Porin Ladun polkujuoksuohjaajilta: Eemeli Lappalainen p. 046 851 4010 ja Jarno Kuula p. 040 732 9065.

Lisätietoja

Tapahtuman tiedot
17.07.2023–17.07.2023
Tammen leirikeskuksen viereinen parkkialue, Tammentien päässä.
Porin Latu ry
WWW