ALL FEMALE PANEL -STAND UP @Kehräämö

ALL FEMALE PANEL -STAND UP @Kehräämö

All Female Panel on neljän stand up -koomikon kollektiivi, jossa vaikuttavat upeat Saana Peltola, Helena Pöllänen, Johanna Tohni ja Inka Valima.

Saana Peltola on Suomenlinnan shamaani, oman elämänsä Gandhi, joka tykkää haistella chakraöljyjä ja shoppailla hyvinvointia. Harrastuksena henkinen kasvu. Valaistuu helpoiten shampanjan voimalla luonnollisessa elinympäristössään limusiinin takapenkillä tai Kämp Spa’ssa.

Helena Pöllänen on golfia ja laskettelua harrastava yksityisautoilija. Tykkää pallopeleistä, pienpanimo-oluista ja elää avoliitossa lähes kymmenen vuotta itseään nuoremman huomattavan kauniin naisen kanssa. Helenalla on kaikki mitä jokainen suomalainen mies haluaa.

Inka Valima on sähäkkä feministi ja tiedostava milleniaali. Erittäin woke. Supervoimina itseironia ja luontainen trendikkyys, heikkoutena synnynnäinen sober curiosity. Horoskoopiltaan nouseva influensseri.

Johanna Tohni on vaihdevuosissa hikoileva rouva Tavan Suomalainen. Omakotitalo, asuntolaina, mies, kaksi lasta, kissa, koira ja kaksi autoa. Turvallista lähiöelämää tasapainottaa kuningattaren sielu, joka johdattaa rouvan aina vaan kohti kirkkaampia parrasvaloja.

ESITYSPÄIVÄ JA LIPUT
Kehräämö

Pe 12.5. klo 19

Liput 32 €

Ovet aukeavat 1h ennen esityksen alkua.

Lisätietoja

Tapahtuman tiedot
12.05.2023–12.05.2023
Rakastajat-teatteri, Kehräämö
Rakastajat-teatteri
WWW