Antiikin Kreikan tragedia – Kolme satua ihmisestä

Antiikin Kreikan tragedia – Kolme satua ihmisestä

Porilainen Teatteri Monikasvot toteuttaa vuoden 2023 tuotantonaan kolmen pienoisnäytelmän kokonaisuuden ANTIIKIN KREIKAN TRAGEDIA – Kolme satua ihmisestä. Esitys perustuu kolmeen klassiseen Antiikin tarinaan jotka on sovitettu nykyaikaan suomalaiskansallisilla mausteilla. Kokonaisuuteen sisältyvät tragediat ovat Sofokleen
Kuningas Oidipus ja Antigone sekä Euripideen Medeia. Sovituksista ja ohjauksesta vastaa Kaarlo Kankaanpää.

Esitys käsittelee yksilön ja yhteisön välisiä ristiriitoja, valtaa ja vallan väärinkäyttöä ja yksin jätetyn ihmisen asemaa maailmassa. Samalla se on tutkielma Suomesta ja suomalaisesta surusta. Mikä onmeidän aikamme suomalainen Antiikin tragedia?

Antiikin Kreikan tragedia huipentaa Monikasvojen teemavuoden 2023 jonka aikana teatterissa on perehdytty Antiikin Kreikan teatteriin ja tyylilajin historiaan. Teemavuosi on ensimmäinen Monikasvojen teatterin historiallisia tyylilajeja tutkivien teemavuosien sarjassa.

Suosittelemme esitystä ensisijaisesti aikuisille katsojille.

Sovitukset ja ohjaus: Kaarlo Kankaanpää
Esiintyjät: Amanda Dahlroos, Kristiina Laiho, Pirjo Lepomäki, Virpi Luhtimaa, Jenni Mononen, Iida Ojala, Riku Pihlainen, Terhi Räty, Meiju Salonen, Päivi Suominen, Hannele Syrjälahti, Outi Turunen, Teemu Virhiä ja Miikka Yli-Hongisto

Esitykset:
Ke 29.11. Klo 19 ENSI-ILTA
To 30.11. Klo 19
Su 3.12. Klo 19
Ti 5.12. Klo 19
Ke 6.12. Klo 16

Esityspaikka: Porin seudun steinerkoulun juhlasali, Tasavallankatu 2. (2.krs.)
Liput: 10/5 euroa Huom! Ainoastaan käteismaksu
Ikäsuositus: Ensisijaisesti aikuiset
Varaukset ja tiedustelut: teatterimonikasvot@gmail.com/ Puh. 04578761274 (ark. klo 12-16)
Huom! Esityspaikka ei valitettavasti ole esteetön eikä välttämättä sovellu varsinkaan vaikeasti liikuntarajoitteisille henkilöille. Näyttämö on rakennuksen toisessa kerroksessa johon pääsee vain pitkiä ja jyrkkiä portaita. Kysy lisätietoja asiasta lipunmyynnistämme.

Lisätietoja

Tapahtuman tiedot
29.11.2023–29.11.2023
Porin Seudun Steiner-koulun juhlasali 2. krs. HUOM! Ei valitettavasti täysin esteetön.
Teatteri Monikasvot
WWW