Ars Pori 22

Ars Pori 22

Ars Pori 22 taidenäyttely- ja tapahtumakokonaisuus valtaa IsoKarhun kauppakeskuksen tyhjät tilat 23.9.-30.10.2022

Näyttely on auki aina keskiviikosta sunnuntaihin klo 12-18.

Ars Pori 22 taidenäyttely- ja tapahtumakokonaisuus palaa Isokarhun ostoskeskukseen. Autioituneen keskustan tyhjien liiketilojen tomusta Feenix-linnun lailla kohoava spektaakkeli tuo esille yli neljäkymmentä eturivin taiteilijaa ja taiteilijaryhmää. Vaikuttavia taiteilijoita Satakunnasta ja kotimaiselta taidekentältä vyöryy Isokarhun käytäville ja liiketiloihin. Monimediainen taidefestivaali on jatkumoa viime vuonna alkunsa saaneelle Ars Pori Megastore -tapahtumalle, joka tavoitti yli 15,000 kulttuurinjanoista ihmissielua.

Tänä vuonna Ars Pori 22 nimellä esiintyvä festivaali valaa asemaansa porilaisten taide- ja kulttuuritapahtumien kulmakiveksi. Merkittävä osa näyttelyihin kuratoiduista taiteilijoista on saatu Satakunnassa asuville ja toimiville taiteilijoille suunnatun open call -haun kautta.

Vajaat kuusi viikkoa kestävä festivaali pitää sisällään viikottaista tapahtumasisältöä kuten performanssitaidetta ja elävää musiikkia aina Pori Sinfoniettan organisoimasta konsertista kokeelliseen elektroniseen musiikkiin.

Kaikki Ars Pori 22:n näyttelyt ja tapahtumat ovat ilmaisia ja kaikille avoimia.

Lisätietoja

Tapahtuman tiedot
22.09.2022–30.10.2022
Kauppakeskus IsoKarhu
Ars Pori
WWW