Bonbon Bliss Box – Avoimet ovet

Bonbon Bliss Box – Avoimet ovet

Kuvataiteilija Satu Wiinikka on työstänyt Teljäntorille tyhjään liiketilaan kierrätysmuovista tehtyä herkullista Bonbon Bliss Box -taideteosta.

Bonbon Bliss Box tuo saavutettavampaa ja lähestyttävämpää taidetta keskelle ihmisiä. Liisankadun ja Antinkadun kulmaan syntynyt teos on saanut inspiraatiota tilan elintarvikehistoriasta, kimmoketta (yli)kuluttamisen teemasta ja muotonsa jätemuovista.

Bonbon Bliss Boxin ovet avautuvat perjantaina 10. maaliskuuta yleisölle hetkeksi aikaa kello 15:30-17. Satu Wiinikka on läsnä kertomassa teoksestaan. Bonbon Bliss Box on koettavissa näyteikkunan takaa ympäri vuorokauden maaliskuun loppuun saakka.

Wiinikan taideteos on ensimmäinen pilottikokeilu osana Interreg Baltic Sea Region Liveability -hanketta. Porin kaupunki on mukana uudessa, kolmivuotisessa EU-hankkeessa yhdessä seitsemän muun Itämeren alueen kaupungin ja muiden yhteistyöorganisaatioiden kanssa. Liveability-hankkeen tarkoituksena on luoda elettävämpää ja asuttavampaa kaupunkikeskustaa kehittämällä luovuuden rutiinia niin julkisten palveluiden suunnittelussa kuin myös rohkaisemalla kaupunkilaisia itseään tuottamaan elävämpää kaupunkikeskustaa, esimerkiksi tyhjiä tiloja täyttämällä.

Lue lisää: https://www.pori.fi/uutinen/etusivun-uutiset/teljantorilla-tyhja-tila-muuttuu-keskustaa-elavoittavaksi-taideteokseksi/13/02/2023/

Lisätietoja

Tapahtuman tiedot
10.03.2023–10.03.2023
Teljäntori, Antinkadun ja Liisankadun kulma
Porin kaupunki / Liveability-hanke