EDU KETTUNEN: CITY BY THE SEA @Kehräämö

EDU KETTUNEN: CITY BY THE SEA @Kehräämö

Edu Kettusen 17. albumi City By The Sea on hänen uransa ensimmäinen englanninkielinen albumi, ja se julkaistaan keväällä 2023. Kiertueen konserteissa kuullaan siis englanninkielisiä uusia Edun kappaleita, mutta myös toki suomenkielisiä klassikoita uran varrelta.

”Ura alkoi englanniksi Broadcastin riveissä ja senkin jälkeen engannin kieli on koko ajan kulkenut mukana. Olen tehnyt enkkutekstejä muille, originaaleja ja käännöksiä. Tekstintekijänä ylipäätään olen ”kotoisin” englanninkielisestä laululyriikasta (Steely Dan, Jackson Browne, Joni Mitchell, Bernie Taupin…). Nyt hetki tuntui oikealta tehdä oma albumi ”kolmannella kotimaisella”. Ei sen kummempaa.”

Laulaja-lauluntekijä Edu Kettunen muistetaan parhaiten järkälemäisestä hitistään Lentäjän poika. Yli kymmenen soololevyn lisäksi lauluja on syntynyt myös toisten artistien esitettäviksi.

Kautta uran Edun lauluissa on soinut humaani ja lämmin sanoma. Kappaleiden tarinat ovat tarkkasilmäisiä otoksia elämän erikoisista tavallisuuksista. Tarinankertojana hän on ihan omaa luokkaansa. Laulunkirjoittajana Kettusen tyyli nojaa vahvasti amerikkalaiseen lauluntekijä-perinteeseen.

Edu Kettunen – laulu, kitara
Mika Kuokkanen – kitara, taustalaulu

ESITYSPÄIVÄ JA LIPUT
Kehräämö

La 13.5. klo 19

Liput 28€

Kesto n. 2h (sis. väliajan)
Ovet aukeavat 1h ennen esityksen alkua

Konsertissa on istumapaikat.

Lisätietoja

Tapahtuman tiedot
13.10.2023–13.10.2023
Rakastajat-teatteri, Kehräämö
Rakastajat-teatteri
WWW