Eino Grön 80-vuotisjuhlakiertue

Eino Grön 80-vuotisjuhlakiertue

Uransa jo 1950-luvun lopulla aloittanut Grön muistetaan erityisesti monista legendaarisiksiksi muodostuneista tangolevytyksistä, kuten Seinillä on korvat, Sä kuulut päivään jokaiseen ja Illan viimeinen tango. Hänen läpimurtonsa oli vuonna 1958 julkaistu Liian paljon rahaa.

Eino Grön on ollut koko uransa ajan ahkera levyttäjä, ja hän esiintyy yhä säännöllisesti niin tanssipaikoilla kuin konserttisaleissa. Hänestä on tehty myös musikaali ja hänen elämästään on kirjoitettu kirjoja.

Syksyn sävelen Eino Grön voitti vuonna 1997 kappaleella Vähemmän kiirettä, enemmän aikaa. Iskelmä-Finlandia -palkinnon hän saavutti 2007.

Eino Grön on ikuinen osa suomalaista kevyen musiikin historiaa. Hänen vähäeleinen mutta karismantäyteinen esiintymisensaä on lumonnut suomalaisia jo vuosikymmenten ajan. Keväällä hän juhliii ansaitusti merkkipäiväänsä ja saapuu sen kunniaksi ilahduttamaan musiikkinsa ystäviään komean kokoonpanon kera myös tänne meille.

Porissa kuullaan kaksi konserttia saman päivän aikana: ensimmäinen alkaa klo 14 ja toinen klo 19. Konsertin kesto 2 tuntia sisältäen väliajan.

Lisätietoja

Tapahtuman tiedot
16.03.2019–16.02.2019
J.Jalkanen Oy