Extremerun Pori 2019

Extremerun Pori 2019

Extremerun saapuu Poriin ja valtaa Yyterin hiekkarannat elokuussa. Useana vuonna peräkkäinen vuoden hupijuoksutapahtumaksi valittu Extremerun on hupimielinen hyvän fiiliksen tapahtuma, jossa pääset pitämään oikasti hauskaa. Sarjoja on kaksi hupi- ja kilpasarja. Hupisarjan osallistujat ovat perinteisesti pukeutuneet mitä erikoisimpiin asuihin, kun taas kilpasarjassa nähdään jopa liikuntaa soveltuvia juoksukokonaisuuksia.

Extremerun pitää Porissa sisällään reitin, jonka voit kiertää oman mielen mukaan, joko kerran tai kahdesti. Reitin yhteismitta tulee olemaan noin 12km (3 x 4km lenkki). Reitille rakennetaan erilaisia esteitä. Mukana on perinteiset renkaat, autot, putket ja erilaiset kiipeilyesteet. Oman erityispiirteen tuo huikeat hiekkarannat, joten juoksufiilis on taattu.

Tahpahtuman juontaa Jaajo Linnonmaa ja alueen viihtyviidestä teidän ohella vastaa DJ Probaker. Musat soi heti aamusta lähtien, joten voit tulla paikalle viihtymään jo hyvissä ajoin. Alueelta myös ruokaa ja janoisille juomaa.

Äläkä unohda juoksun jälkeisiä afterrun bileitä, joissa päästään spekuloimaan tilanteita, katsomaan video päivän tapahtumista, sekä nauttimaan pari kylmää huippu fiiliksellä.

Ota frendit mukaan, suunnitelkaa asut ja tulkaa viihtymään loistavaa tapahtumaan, jossa kaikki liikkuu ja pitää hauskaa.

Ilmottaudu https://www.extremerun.fi/

Saksassa kertalaakista ilmiöksi noussut formaatti toteutettiin ensikerran Suomessa toukokuussa 2010. Ensikerrasta suuren suosion saanut tapahtuma tuli Suomeen jäädäkseen.

ExtremeRun on hyvän mielen juoksutapahtuma, joka on liikuttanut ja viihdyttänyt kaiken kuntoisia suomalaisia jo vuodesta 2010. ExtremeRun järjestetään usealla eri paikkakunnalla ympäri Suomen ja tapahtumiin osallistuu yhteensä noin 10 000 osallistujaa vuosittain.

Radoilla juoksijoita odottavat muun muassa yli kymmenen metriä korkeat ”Goljatin portaat”, ylitettävät autonromut, vaahto- ja vesiesteet ja läpi ryömittävät putket. Näyttäviä esteitä tärkeämpää on kuitenkin liikunnan ilo ja hyvä fiilis.

ExtremeRun-tapahtumien tarkoituksena on saada kaikki liikkumaan ja pitää hauskaa. Voit päättää, osallistutko kilpa- vai hupisarjaan ja edetä haluamasi matkan haluamallasi vauhdilla. Pukeutua voit sporttisesti tai hauskasti. Tärkeintä on, että olet mukana.

Lisätietoja

Tapahtuman tiedot
10.08.2019–10.08.2019
Virkistyshotelli Yyteri
Extreme Run
WWW