Improfest

Improfest

Tapahtumatalli järjestää harmaan syksyn piristykseksi IMPROFEST tapahtuman Kulttuuritalo Anniksella sekä Rakastajat teatterin Studio Hilkassa 13.11.21 klo 13-24. Suositusikäraja esityksiin on 16-vuotta. Pääesiintyjänä on huikea Stella Polaris!! Iltaklubin ikäraja on 18-vuotta. Suosittelemme esityksissä kasvomaskien käyttöä. Kasvomaskeja ja käsidesiä löytyy- myös paikan päältä. Tapahtumaan osallistuaksesi et tarvitse koronapassia. Esitykset ovat yleisölle maksuttomia. Huomioithan, että osaan ohjelmanumeroista sinun pitää varata liput etukäteen.

IMPROFEST OHJELMA

KLO 13-15 TAPAHTUMATALLIN HAHMO- TALENT SHOW
Hahmo-Talent show konsepti on kokonaan Tapahtumatallilaisten kehittämä. Talent showssa yleisö pääsee osallistumaan konkreettisesti esitykseen. Konsepti toimii lyhykäisesti näin: kun juontaja kysyy kuka olisi seuraava vapaaehtoinen esiintyjä, nostavat lavalle halukkaat yleisön edustajat kätensä pystyyn ja juontaja valitsee kuka saa seuraavaksi osallistua. Ensin osallistuja ottaa kolmesta eri purkista laput, jotka määrittelevät esiintyjän tunnetilan, hahmon ja hahmon talentin (esim. väsynyt, merimies, nuorallatanssi). Tämän jälkeen esiintyjällä on minuutti aikaa pukeutua hahmoon verhojen takana. Esiintymisaikaa on tämän jälkeen 2min. Esityksen jälkeen ”julkkis” tuomaristo arvioi esityksen ja yleisö saa arvuutella mikä hahmo oli kyseessä. Muistoksi osallistumisesta Hahmo- Talent Showhun saat kunniakirjan. Talent showhun sinun ei tarvitse ilmoittautua erikseen tai varata lippua.

KLO 15.30-18 KOSMISEN KARUSELLIN IMPROTYÖPAJA
Ilmoittaudu mukaan Kosmisen Karusellin improtyöpajaan. Tämä tilaisuus on avoin vain pajaan osallistuville henkilöille. Mukaan mahtuu 12 innokasta osallistujaa. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita näyttelemisestä tai improsta. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 11.11.2021 osoitteeseen:marju.kauppinen@pori.fi. Saat ilmoittautuessasi tarkemmat osallistumisohjeet.

KLO 19-21 STELLA POLARIS, KOKO ILLAN IMPROVISOITU NÄYTELMÄ
Virtuoottinen, täysin improvisoitu juonellinen näytelmä yleisön valitsemista lähtökohdista. Kokoillan näytelmät ovat vuosia olleet Stella Polariksen osaamisen huipputaidonnäyte.
Varaa lippusi 11.11.2021 mennessä laittamalla sähköpostia osoitteeseen: virpi.piippo@pori.fi

RAKASTAJAT TEATTERIN STUDIO HILKKA, Annankatu 6 sisäpiha
KLO 22 KOSMISEN KARUSELLIN IMPROILTAMAT (ovet aukeavat klo 21)
Porin ylioppilasteatterin ikioma ja iki-ihana improvisaatioryhmä Kosminen karuselli viihdyttää teitä Improfestin iltaklubilla! Tämä vuonna 2013 perustettu ryhmä ilahduttaa yleisöä improvisoiduilla tarinoilla, odottamattomilla reaktioilla ja yllättävillä käänteillä.
Luvassa on suuria tunteita, rakastettavia hahmoja, hykerryttäviä oivalluksia, musiikkia ja hetkessä elämistä!
Iltaklubille sinun ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Saavu paikalle ajoissa, niin varmistat sisäänpääsysi. Ovet aukeavat Improklubille klo 21. Tilaisuudessa on alkoholimyyntiä.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja

Tapahtuman tiedot
13.11.2021–13.11.2021
Annis sekä Hilkka-näyttämö
Tapahtumatalli -hanke
WWW