Jazzviikko Satakunnan Museossa

Jazzviikko Satakunnan Museossa

Jazz-viikolla Satakunnan Museo on avoinna pidempään. Lisäksi musiikkia, tulitaidetta, näyttelyopastus ja jazz-elokuvaesityksiä.

Satakunnan Museo on avoinna tiistaista perjantaihin 16.-19.7. klo 11-22. Lauantaina ja sunnuntaina 20.-21.7. avoinna normaalisti klo 11-18.

Mr. Pori Jazz –elokuvan esitykset
Ti-la 16.-20.7. klo 17.00 Satakunnan Museo, Taavilava
Elokuvaohjaaja Timo Koivusalon ja toimittaja Mikko Peltolan dokumenttielokuva Mr. Pori Jazz kertoo Pori Jazzin isästä Jyrki Kankaasta. Mr Pori Jazz –elokuvaa esitetään Elon merkkejä –näyttelyn alakerran Taavilavalla tiistaista lauantaihin klo 17.00. Elokuvaa pääsee katsomaan museon pääsylipun hinnalla. Elokuvan kesto 1t 12 min.

Grafiikka-yhtye esiintyy
Ke 17.7. klo 20.00 Satakunnan Museo, Taavilava
Grafiikka on porilainen post-punkkia, hip hoppia ja indie-musiikkia intohimoisesti sekoitteleva yhtye. Kappaleissa kohtaavat kaipuun, vimman ja dekadentin ilon tunteet laidasta laitaan yhdistelmänä, joka ei jätä varmasti ketään kylmäksi. Yhtyettä on myös kehuttu energisestä ja aidon omaperäisestä lavapresenssistään. Keikalle pääsee museon pääsylipun hinnalla.

Teemaopastus Elon merkkejä –näyttelyssä
To 18.7. klo 18.00 Satakunnan Museo
Opastetulla kierroksella tutustutaan oppaan johdolla Elon merkkejä -näyttelyn tärppeihin eli mielenkiintoisiin ja erikoisiin esineisiin ja asioihin Satakunnan ja vähän muunkin Suomen historiassa. Opastukselle pääsee museon pääsylipun hinnalla.

Tunnelmallinen tulishow
Pe 19.7. klo 22.00 Satakunnan Museo
Vuosien kokemuksella ja mestarillisella tulenhallinnalla syntyy unohtumaton tulishow, jonka lämpimän tunnelman kruunaavat näyttävät temput ja energinen musiikki. Tamperelainen tulitaiteilija Tommi Henttinen esittää hiottuja valmiita kokonaisuuksia useilla eri tulivälineillä. Maksuton.

Lisätietoja

Tapahtuman tiedot
16.07.2019–20.07.2019
Hallituskatu 11
Satakunnan Museo
WWW