Joulukonsertti

Joulukonsertti

Pori Sinfoniettan syyskausi päätetään Joulukonserttiin torstaina 17. joulukuuta. Edellisinä vuosina Keski-Porin kirkossa kuultu kauden päätös järjestetään muusikoiden turvavälien takaamiseksi tänä vuonna Promenadisalissa. Konsertin johtaa Jyri Nissilä ja laulusolistina on basso Petri Lindroos.

– Konsertin ohjelma on rakennettu joulun tunnelmaan sopivista, pakahduttavan kauniista musiikillisista tunnelmapaloista, Nissilä kertoo.

Ohjelmassa ovat Maurice Ravelin Don Quichotte a Dulcinee -laulusarja ja Ravelin Pavane pour une infante défunte sekä Antonin Dvorakin Fünf Bagatellen op. 47, jonka on orkestroinut D. Russell Davies. Beethovenin 250-vuotispäivä on 16.12., joten juhlavuoden kunniaksi konsertissa kuullaan säveltäjämestarin Coriolan-alkusoitto.

– Joulukonserttimme aloitus on kunnianosoitus Beethovenille. Maurice Ravel on tunnettu muun muassa mestarillisista orkestrointitaidoistaan ja Antonin Dvorak taas vuolaana virtaavasta slaavilaisesta melodisuudestaan. Konsertin loppupuolella kuullaan supisuomalaisia joululauluhelmiä. Kaiken kaikkiaan konserttiohjelmassa on ajateltu myös perheen nuorempien musiikinkuluttajien mieltymyksiä, Nissilä jatkaa.

Liput konserttiin ovat tulossa myyntiin Ticketmasteriin 28/22/8 €.

Lisätietoja

Tapahtuman tiedot
17.12.2020–17.12.2020
Promenadisali
Pori Sinfonietta
WWW