Koko perheen joulumyyjäiset ja lastenkirppis

Koko perheen joulumyyjäiset ja lastenkirppis

Nyt on hyvä aika hankkia jo joululahjoja, sisustusta, vaatteita, herkkuja ja muuta syötävää. Täältä löydät monipuolisesti kaikkea. Kannattaa siis tulla poikkeamaan ja ottaa ystävät ja kaveritkin mukaan.

Uskaltaako meille tulla?
Vastaus on Kyllä !Turvallisuudesta on huolehdittu seuraavin tavoin : paikat desinfioidaan juuri ennen tapahtuman alkua, käsienpesumahdollisuus on vessoissa, käsidesipisteitä on useita, heti sisääntullessasi on halukkaille jaossa maskeja, suurin osa myyjistä varustautunut maskin tai visiirein, henkilökunnalla on visiitti ja ympäri taloa on koronaturvallisuusohjelappuja. Väki voi jakaantua kolmeen eri paikkaan.
huom! emme ole mikään suurtapahtuma vaan kodinomainen, pieni myyntitapahtuma jossa väkimäärä ei yleensä ylitä 50 kerralla.

Klo15-16välinen aika on rauhallista, ns. Riskiryhmäostosaikaa.

Mukana olevat yritykset perinteisten kirppismyyjien lisäksi :Nosh, Meandi, Tipi Laukku, Tupperware, Perfect Home sisustustuotteet, Oriflame, Partylite, Marimekon poistomyynti, Marianna Taavelan kotileipomo, Handmade by Sari R, T:mi Marjamäen luonnonmateriaalituotteet ja lelut, joulukortteja, lasienkeleitä, pyykkietikkaa, kalatuotteita.

Voit kysyä myyntipaikkaa tekstaamalla p. 0458818112 tai laittamalla Facebookin tapahtumaryhmän kautta viestiä.

Tapahtumassa Lapsille jouluaskartelua, lautapelejä ja tikkareita jaossa.
Kahviosta voi ostaa suolaista ja makeaa herkkua. Huom! Vain käteismaksu!

Facebookin tapahtumaryhmässä on arvontoja ja myyjien tuotteista kuvia. Löydät ryhmän nimellä joulumyyjäiset ja lastenkirppis.

Tapahtumassa lauletaan myös joululauluja mikäli enemmistö sitä haluaa.

Lisätietoja

Tapahtuman tiedot
29.11.2020–29.11.2020
Taatan Tupa
Tapahtumajärjestäjän tiedot puuttuvat