Lain§uojattomat – ALL FEMALE PANEL

Lain§uojattomat – ALL FEMALE PANEL

Ravintoa naurunnälkäisille! Näiden muijien illoista ei puutu mitään!

All Female Panel on esiintynyt kotiklubillaan Helsingin Manalassa loppuunmyydyille saleille syksystä 2017 alkaen ja seuraavana vuonna alkanut Suomen valloitus jatkuu hyvällä menestyksellä. All Female Panelin tavoitteena on yksinkertaisesti järjestää ihan vitun hauskoja stand up-iltoja sekä esitellä yleisölle naispuolisia komiikan tekijöitä.

All Female Panel -koomikkokollektiivilla on takanaan yhteensä vuosikymmenten kokemus stand upista, jonka lisäksi kaikki ryhmän jäsenet ovat kunnostautuneet niin käsikirjoittajina kuin näyttelijöinäkin, eikä tv-näkyvyydeltäkään ole vältytty.

Kollektiivin vahvuus on toisiaan täydentävä monipuolisuus: All Female Panel on rohkea, henkilökohtainen, poliittinen, absurdi, leikkisä, häpeämätön ja sopivan hullu. Nimestään huolimatta tai juuri sen vuoksi, AFP:n illat ovat suunnattu aivan kaikille hyvän stand up -komiikan ystäville.

All Female Panel is a group of female stand uppers. Despite the name the show is for everybody who loves great humour!

All Female Panel on stand up-koomikkojen kollektiivi, jossa vaikuttavat upeat Anna Rimpelä, Saana Peltola, Kaisa Pylkkänen ja Ursula Herlin.

Kulttuuritehdas Kehräämö
Pe 17.5. klo 21.15
Ovet klo 20.15
Kesto 2 h (sis. väliajan)
Liput 20/15€

Ulko-ovet ja ovilipunmyynti (mikäli esitys ei loppuunmyyty) avautuvat tuntia ennen esityksen alkua.

Lisätietoja

Tapahtuman tiedot
17.05.2019–17.05.2019
Pori, Kulttuuritehdas Kehräämö
Rakastajat-teatteri