Lain§uojattomat – Taidekollektiivi SINIKKA LEHTISANTA: Arvoisat

Lain§uojattomat – Taidekollektiivi SINIKKA LEHTISANTA: Arvoisat

Lokakuussa loppuunmyydyille yleisöille esiintynyt taidekollektiivi valjastaa vanhan tehtaan jälleen tanssinsa taidenäyttämöksi.

Esitys vie katsojan läpi ränsistyneen tehdasmiljöön. Puimureiden seasta noustaan avaraan yläkertaan, jossa myös esitys nousee kuin lentoon. Kiehtova ympäristö antaa esiintyjille ainutlaatuisen tilan ja esiintyjät luovat tilaan jotain ainutlaatuista.

Taidekollektiivi SINIKKA LEHTISANTA jatkaa teoksessaan ”Arvoisat” suomalaisten tutkimusmatkailijoiden Hilma Granqvistin, Georg August Wallin, Jenny Paulanharjun ja Pehr Kalmin tutkimuksia heidän jalanjäljissään kohti post-postmodernia huomista.

SINIKKA LEHTISANTA on porilaislähtöiset tanssitaiteilijat Sonja Setälä, Tiina Santavuo, Petronella Lehtiniemi ja Eveliina Lehtiniemi.

Valosuunnittelu ja tekniikka: Juho-Erik Mikkola

“Vaikuttava esitys ei selitä itseään vaan jättää kokijan puntaroimaan eleiden ja elementtien mahdollista symboliikkaa sekä ennen kaikkea ihastelemaan henkeäsalpaavan tilataideteoksen ulottuvuuksia. Arvoisat toimii monessa kerroksessa, niin fyysisesti kuin sisällöltäänkin.”

Mikko Elo/SK

Sampo-Rosenlewin vanha tehdas, Konepajanranta

Pe 17.5. klo 19.45, Ovet klo 19.15
La 18.5. klo 12.30, ​​​​​​​Ovet klo 12.00

Liput 20/15€
Kesto 1 h (ei väliaikaa)

HUOM! Ovilipunmyynnissä vain käteismaksu!

Ulko-ovet ja ovilipunmyynti (mikäli esitys ei loppuunmyyty) avautuvat 30min ennen esityksen alkua

Lisätietoja

Tapahtuman tiedot
17.05.2019–18.05.2019
Pori, Sampo-Rosenlewin vanha tehdas, Konepajanranta
Rakastajat-teatteri