Lasten kesäkeskiviikko: Veistosvaellus | Porin taidemuseo

Lasten kesäkeskiviikko: Veistosvaellus | Porin taidemuseo

24.6. kello 12–14 Lasten kesäkeskiviikko: Veistosvaellus – etsi ja löydä julkisia veistoksia

Mikä kumma on Äestäjä? Montako lempinimeä keksit karhulle? Minne Itkevä Tyttö on piiloutunut? Lasten kesäkeskiviikon Veistosvaelluksella tehdään tehtäviä Porin keskustan julkisten veistosten luona. Osallistujat kiertävät Veistosvaellus-reitin itsenäisesti.

Lunasta Veistosvaellus-tehtäväpaketti sopivana aikana klo 12–14. Kierroksen aluksi saat lyhyen ohjeistuksen kierroksesta ja tehtävistä. Veistosvaelluksen tehtävät on suunniteltu koululaisille, mutta ne sopivat myös pienemmän lapsen ja aikuisen yhdessä tehtäviksi.

Osallistumismaksu 5 €, johon sisältyy johdatus Veistosvaellukseen, Veistosvaellus-tehtäväpaketti ja sisäänpääsy taidemuseon näyttelyihin. Huom: tehtäväpaketteja on rajoitettu määrä (25 kpl).

Tulevat Lasten kesäkeskiviikot:
1.7. klo 12–14 Värihetki – lainattavat akvarellimaalausvälineet, osallistumismaksu 5 €

8.7. klo 12–14 Seikkailu taidenäyttelyissä – itsenäinen näyttelykierros tehtäväkortin avulla, vapaa pääsy

15.7. klo 12–14 Kesäkassipaja, max. 10 osallistujaa. Ennakkoilmoittautuminen 13.7. mennessä taidemuseo@pori.fi, osallistumismaksu 5 €

29.7. Kesäkulkurit – Tanssillisia kohtaamisia – esitykset ja työpajat klo 12 & klo 14, vapaa pääsy. Kesäkulkurit on Läntisen tanssin aluekeskuksen tanssikiertue ja yleisötyökonsepti. Porin taidemuseossa tilaisuudet järjestetään yhteistyössä Porin lastenkulttuurikeskuksen kanssa.

Lisätietoja

Tapahtuman tiedot
24.06.2020–24.06.2020
Porin taidemuseo
WWW