Luokkakokous – Groan Ups

Luokkakokous – Groan Ups

Jäikö kouluajoista muuta mieleen kuin välitunnit ja hyppytunnit?

LUOKKAKOKOUS – Groan Ups on uusi riemastuttava komedia entisistä luokkakavereista, jotka nelikymppisenä tapaavat luokkakokouksessa. Esityksessä seurataan kurittomien ekaluokkalaisten matkaa teineiksi ja lopulta aikuisuuden tuomiin haasteisiin. Komediassa käydään läpi viiden luokkakaverin kouluvuosia ja heidän välisiä suhdekiemuroita alati muuttuvassa luokkahuoneessa.

Käsikirjoituksesta ovat vastanneet menestyskomedioiden Näytelmä joka menee pieleen, Peter Pan ja Tämä on ryöstö! -tekijät Henry Shields, Jonathan Sayer ja Henry Lewis!

Näytelmän ohjaa Mika Eirtovaara, joka on kuulunut jo yli 20 vuoden ajan suomalaisen Stand up -komiikan kivijalkoihin. Suurelle yleisölle hän tuli tunnetuksi Nelosen Stand Up! -ohjelman energisenä isäntänä. Mika on erittäin kokenut ja käytetty komediaohjaaja maamme eri teattereissa. Näytelmä joka menee pieleen Suomen kantaesityksen hän ohjasi Tampereen Teatteriin.

Lavastaja Peter Ahlqvist on kulkenut monipuolisen polun teatterin maailmassa. Näyttelemisen lisäksi hän on toiminut monissa produktioissa lavastajana. Se on myös hänen alkuperäinen rakkautensa teatteriin. Ahlqvistin suunnittelemia lavastuksia on nähty muun muassa Helsingin Kaupunginteatterin menestysmusikaaleissa Kinky Boots, Pieni merenneito ja Priscilla – aavikon kuningatar.

Lisätietoja

Tapahtuman tiedot
11.11.2023–11.11.2023
Porin Teatteri
WWW