Opi taiteilijalta: Juuso Leppälä -työpaja | Porin taidemuseo

Opi taiteilijalta: Juuso Leppälä -työpaja | Porin taidemuseo

Opi taiteilijalta -työpajajassa tutustutaan Juuso Leppälän näyttelyn teoksiin ja kuullaan taiteilijan työskentelystä ja teosten taustoista.

Porissa asuvan ja työskentelevän kuvataiteilijan, teokset ovat taidesarjakuvaa muistuttavia, mustan ääriviivan hallitsemia teoksia. Viime vuosina hän on keskittynyt pidemmän aikavälin teossarjoihin, joihin syntyy koko ajan uusia teoksia. Usein melko pienikokoiset teokset tarjoavat yksityiskohtien runsautta ja löytämisen iloa. Teokset herättävät mielikuvia sekä henkilökohtaisista että yhteiskuntaa ja ympäristöä laajemminkin tarkastelevista tarinoista, kipupisteistä ja kannanotoista. Leppälä työskentelelee usein musteella pohjustetulle vanerille piirtäen ja maalaten.

Työpajaosuudessa osallistujat pääsevät taiteilijan oppiin tekemään omat teokset musteella vanerille. Työpajamaksu 10 €, liput ostetaan ennakkoon verkkokaupasta: https://verkkokauppa.pori.fi/tuote-osasto/taide-ja-kulttuuri/tapahtumat-ja-tilaisuudet/

Porin taidemuseon Opi taiteilijalta -työpajoissa työskennellään yhdessä taidemuseon kokoelmataiteilijoiden ja muiden ajankohtaistan taiteilijoiden kanssa.

Lisätietoja

Tapahtuman tiedot
11.11.2021–11.11.2021
Porin taidemuseo
WWW