POKKA PITÄÄ

POKKA PITÄÄ

Pokka pitää -televisiosarjan hurmaavan hauskat ja omaperäiset hahmot heittäytyvät uuden tarinan vauhdikkaisiin ja uskomattomiin käänteisiin. Ja kun kaiken priimusmoottorina toimii itse Hyacinth, joka on tottunut saamaan haluamansa keinoja kaihtamatta, on jälki myös sen mukaista.

Tällä kertaa Hyacinthilla on suuri tavoite: hän haluaa päästä hyväntekeväisyyssäätiön hallitukseen. Vaikka hän on omasta mielestään kultivoitunut, täydellinen ja ennen kaikkea itsestään selvä valinta tehtävään, täytyy Hyacinthin tehdä vaikutus hallituksen puheenjohtajaan.

Hyacinthin naapurin Elizabethin veli, Emmet, ohjaa paikallista harrastajateatteria, mutta porukasta puuttuu vielä näyttelijöitä. Hyacinth tajuaa tilaisuutensa tulleen, sillä mikä onkaan parempi tapa tehdä vaikutus säätiölle kuin näyttää omat kykynsä teatteritaiteen palveluksessa. Emmetin ja Elizabethin kauhuksi Hyacinth astuu näyttämölle sellaisella voimalla, että siihen ei ole vastaan sanomista.

Kaikki ei suju kuitenkaan Hyacinthin suunnitelmien mukaan, sillä hänen harmikseen sukulaisiaan ei voi valita eikä edes estää saapumasta paikalle aina juuri silloin, kun heitä ei missään nimessä sopisi esitellä…

*****************************************************

Kesäteatteriesitys Pokka pitää pohjautuu Roy Clarken luoman tv-sarjan (Keeping Up Appearances) rakastettuihin hahmoihin ja heidän toilailuilleen.
Nyt on ainutkertainen mahdollisuus kokea Hyacinth ystävineen ja perheenjäsenineen Porissa!

Huom: Hyacinthin mukaan oikeasti sivistynyt ihminen ostaa teatteritikettinsä ennakkoon!

” Minun on pakko todeta, että tämänhetkinen yhteistyökykynne taso ei mitä suuremmalla todennäköisyydellä tule tuottamaan teille kutsua kynttiläillallisilleni.
Ja se on surullinen menetys – teille. ”

Esityksen kesto on noin 2h 15min (sisältäen väliajan).

Lippujen hinnat

TERVETULOA!

Lisätietoja

Tapahtuman tiedot
06.06.2019–06.07.2019
Kirjurinluodon Kesäteatteri
Kirjurinluodon kesäteatteri
WWW