Porilainen rock-musikaali Paradox

Porilainen rock-musikaali Paradox

Vuoteen 2053 sijoittuva PARADOX on tarina Peestä, joka on lähtenyt nuorena merille vuonna 2022. Kolmisenkymmentä vuotta myöhemmin hän salamatkustaa hesalaisen hipsteri-ystävänsä Koon kanssa täysin erilaiseen Poriin, mistä aikanaan lähti. Maailmalla riehuneiden pandemioiden, ilmastonmuutoksen ja yleisen epävarmuuden johdosta Pori on päättänyt irtautua omaksi valtiokseen, ja rakentanut muurin sen ja muun Suomen välille. Hallitustavasta ja hallitsijasta ei tietenkään Porissa päästy yksimielisyyteen, joten porilaiset tiedemiehet kehittivät hallitsijakseen Paradox-nimisen keinoälyn. Paradoxin johtamassa Porissa on mm. oma valuutta, poriaarinen kalenteri ja se kuuluu omaan aikavyöhykkeeseensä.

Porin liittämistä vanhaan Suomeen ajava Friitalan vastarintaliike, johtajanaan Peen lapsuudenystävä Jaffa Huttunen, on kokoamassa voimansa Paradoxin diktatuuria vastaan. Suunnitelma on yksinkertainen… töpseli irti Paradoxilta!

Kuinka Peen ja katulaulaja Tia-Marian välille kehittyvä vuosisadan rakkaustarina edesauttaa vallankumousta vai tuhoaako rakkaus senkin?

LIVEBÄNDINÄ SOITTAA AlabamaHouseBand!

Paradox-musikaalissa kuullaan kaikkien tuntemaa porirockkia, mutta myös uutta, ennen kuulematonta tuotantoa! Kantaesityksen on käsikirjoittanut Riku Suokas ja Heikki Syrjä, joiden kynästä syntyi käsikirjoitus mm. Suomen teatterihistorian katsotuimpaan musikaalikantaesitykseen VUONNA 85 (Tampereen Työväen Teatteri, 2006-2012).

Lisätietoja

Tapahtuman tiedot
09.12.2023–09.12.2023
Porin Teatteri
WWW