Porin museoissa innostavaa tekemistä syyslomalaisille

Porin museoissa innostavaa tekemistä syyslomalaisille

Porin museoissa innostavaa tekemistä syyslomalaisille 15.–30.10.

Innostavaa ja omatoimista tekemistä on tarjolla 15.-30.10, niin satakuntalaisille kuin muualta Suomesta tuleville. Museoissa voi pelata pelejä, leikkiä, taiteilla ja ratkaista arvoituksia.

Ryhdy salapoliisiksi Satakunnan Museossa ja pelaa Kadonneen museoesineen arvoitus -pakopeliä. Pelaamaan pääset sisäänpääsymaksun ja 5 €/peli hinnalla ex tempore tai voit myös varata ajan, p. 02 621 1063. Voit myös leikkiä Pikku-Pekkalan kaupassa, huristella autoilla liikennematolla, hypätä ruutua ja etsiä eläimiä.

Rosenlew-museossa on tarjolla omatoimisesti pelattava museobingo, jonka saat mukaasi lipunmyynnistä. Bingo-osumia bongatessa tulet tutustuneeksi tehtaitten historiaan, koneisiin ja erilaisiin keksintöihin.

Tule etsimään Luontotalo Arkkiin saapuneita vierailevia tähtiä monien tuttujen lajien keskeltä. Arkin piirustuspaikka odottaa myös värikkäitä teoksia ja karhunpesään olet aina tervetullut!

Tule Rakennuskulttuuritalo Toivoon ja Korsmanin taloon tutustumaan millaista elämä olikaan entisaikaan ja etsimään Korsmanin Tuulan kadonneita leluja ti-to klo 12-17.

Porin taidemuseossa on syyslomalaisille taidetyöpajoja ti 25.10. ja to 27.10. klo 12–15 (nonstop). Työpajamaksu 5 € / lapsi. Alle kouluikäiset yhdessä aikuisen kanssa. Omatoimityöpaja on avoinna vk 42-43 pe-su.

Osta oma SYYSLOMAPASSI Porin museoihin!
15.–30.10. ostetulla museolipulla saa syyslomapassin, jolla pääsee kahtena peräkkäisenä päivänä vierailemaan rajattomasti Porin museoihin.

Lisätietoja

Tapahtuman tiedot
15.10.2022–30.10.2022
Satakunnan Museo
WWW