Porin Päivä Kruunupäässä

Porin Päivä Kruunupäässä

Lastenkulttuurikeskus Kruunupää on toteuttanut Porissa monia julkisia teoksia, joissa lapsen oma ilmaisu on tullut näkyväksi. Julkinen taide -näyttelyssä on mukana poimintoja seuraavista teoksista: viisi eri kertaa toteutettu vaeltava automaalaus, Porin uuden uimahallin opaskyltit, Kultane® – kulttuuri- ja taidepainotteisen neuvolan seinäteos, Porin kirjastoauto, Taavin tulet, Onnenkiven päiväkodin teoksia, Vähärauman uuden koulun teoksia sekä Päivä kruunupäänä -kuvausseinä, jossa koko perhe voi kuvata itsensä kuninkaallisina!

Paikan päällä koetaan myös Hylkeiden laulu -äänimaisemateos, jossa Una Harnett on tuonut laulun sekä erilaisten soitinten keinoin porilaisen merellisen mielenmaiseman lähemmäksi ihmistä. Teos on omistettu silloin tällöin Reposaareen rantautuville merten sekä merenrantojen asukeille, hylkeille. Una Harnett on porilainen muusikko ja musiikintekijä, jota inspiroi oman äänen kokeellinen käyttö. Teos on tehty Unan työharjoittelujakson aikana Kruunupäässä.

Poimintoja polun varrelta -näyttelyssä puolestaan voi uppoutua porilaisen kuvataiteilija Petri Haaviston mustikka-aiheisiin veistoksiin ja videoteokseen.

Kruunupää sijaitsee Porilaistenkadulla ja on avoinna lauantaina 23.9. kello 12–14. Vapaa pääsy!

Lisätietoja

Tapahtuman tiedot
23.09.2023–23.09.2023
Lastenkulttuurikeskus Kruunupää, Porilaistenkatu 28130 Pori
Lastenkulttuurikeskus Kruunupää
WWW