Porin Pelipäivä 2020

Porin Pelipäivä 2020

Porin Pelipäivä vietetään tänä vuonna lauantaina 14.11.2020 virtuaalisena. Luvassa myös ekstraohjelmaa pitkin viikkoa. Tapahtuma on suunnattu nuorille ja aikuisille ja sen järjestää Porin kaupungin nuorisopalvelut yhdessä eri toimijoiden ja nuorten kanssa.

Tapahtumaa edeltävinä päivinä voi osallistua ekstraohjelmaan esimerkiksi IGDA Pori työpajoihin ja paneelikeskusteluun, verkkonuorisotalo Netarin pelistriimiin ja Porin nuorisopalveluiden Nuokkakarhun Instagram-liveen. Näiden tallenteita voi katsella jälkikäteen. Meemikisa on käynnissä 15.11.2020 sunnuntaihin asti.

Tapahtuman pääpaikkana toimii Discord, joka on auki 14.11.2020 lauantaina klo 16-22. Siellä voi jutella kaikesta pelaamiseen liittyvästä, osallistua Porin eSport-kerhon CS:GO-valmennukseen ja Novan Sephiroth-taideluentoon. Nuorten Digiverstas ja verkkonuorisotalo Netari tarjoavat digipeliseuraa ja pelistriimejä. Snowdale Designin ja Pöllökarhut ry:n kanssa voi pelata pöytäpelejä virtuaalisesti. Tapahtuma päättyy klo 22-24 perinteisesti peliteemaiseen elokuvaan Netflixin ja Telepartyn avulla Nörttitytöt ry:n johdolla.

Pelattavaa ja katsottavaa riittää myös omaan aikatauluun sopivaksi mm. Puuvillan nuorisotilan peliesittelyvideo, Porin kirjaston TOP 3 -videot ja iltasatu, SAMKissa kehitetyt pelit ja videotutoriaalit sekä tapahtuman järjestäjien kokoama pelimusiikki Youtube-soittolista.

Katso koko ohjelma, linkit ja infot:

Porin Pelipäivä 🎮

Porin Pelipäivä on jokavuotinen pelikasvatuksen teemapäivä, jonka tavoitteena on pelata yhdessä digitaalisia ja pöytäpelejä, tutustua satakuntalaisten toimijoiden pelitoimintaan ja -projekteihin, rakentaa positiivista pelikulttuuria sekä vähentää pelaamiseen ja pelaajiin liittyviä ennakkoluuloja. Porin Pelipäivä on osa pohjoismaista, KAVIn eli Kansallinen audiovisuaalinen instituutin organisoimaa Peliviikkoa, jota vietetään 9.-15.11.2020 eri puolilla Suomea ja muissa Pohjoismaissa. Vuonna 2020 juhlitaan sekä 10-vuotista suomalaista Peliviikkoa että 5-vuotista Porin Pelipäivää.

Lisätietoja

Tapahtuman tiedot
14.11.2020–14.11.2020
Porin kaupungin nuorisopalvelut
WWW