Ruusut ja Paperi T

Ruusut ja Paperi T

Ruusut

Ruusut julkaisee 9.11. uuden vinyylipainoksen debyyttilevystään ja keikkailee aktiivisesti huhtikuulle 2019 asti. Kevään aikana bändi nähdään mm. Bättre Folk i Fjällenissä Pyhällä, Tampereen Valoa Festivaalilla, Turun Logomossa järjestettävässä Ruishelmi -tapahtumassa ja Jyväskylän Jyrock Festivaaleilla.

Ruusut on uusi elektroninen pop-yhtye, jonka jäsenet ovat Ringa Manner, Alpo Nummelin, Samuli Kukkola ja Miikka Koivisto. Kesän aikana yhtye nähtiin keikoilla mm. Sidewaysissä, Provinssissa, Ruisrockissa, Ilosaarirockissa – sekä Flowssa, jossa yhtyettä oli sunnuntain avaukseen tullut kuuntelemaan yli 10000 ihmistä.

Ruusujen kehuttu debyyttialbumi julkaistiin 31.8. ja se nousi albumilistan sijalle #3.

Paperi T

Paperi T on julkaissut kaksi sooloalbumia (Malarian pelko, Kaikki on hyvin), joista molemmat ovat nousseet 2010 -luvun tärkeimpien suomalaisten rap-levyjen joukkoon.

Paperi T:n tunnistettavaa tyyliä on kuultu ennen soolomateriaalin tekoa mm. Ruger Hauerissa, jossa Paperi T teki musiikkia yhdessä Tommishockin ja Pyhimyksen kanssa. Papru tunnetaan myös menestyneenä runoilijana, sillä hänen vuonna 2016 ilmestynyttä Post Alfa-teosta on myyty peräti 12 000 kappaletta.

Kulttuuritehdas Kehräämö

La 16.2.2019 klo 22.00

Liput 23€

​​​​​​​K-18

Ulko-ovet ja ovilipunmyynti (mikäli esitys ei loppuunmyyty) avautuvat tuntia ennen esityksen alkua.​​​​​​​​​​​​​​

Pyydämme saapumaan paikalle viimeistään 15min ennen esityksen alkua! Mikäli asiakas saapuu paikalle sen jälkeen, kun esitys on jo alkanut, emme voi taata sisäänpääsyä ennen kuin vasta mahdollisella väliajalla.

Lisätietoja

Tapahtuman tiedot
16.02.2019–15.02.2019
Pori, Kulttuuritehdas Kehräämö
Rakastajat-teatteri