Syyslomatekemistä Luontotalo Arkissa

Syyslomatekemistä Luontotalo Arkissa

Tähtihetkiä Luontotalo Arkissa

Luontotalo Arkissa pääset seikkailemaan näyttelyyn Tähtihetkiä-repun kanssa! 3–10-vuotiaille suunnatun repun saat lainaan Arkin lipunmyynnistä ilmaiseksi museokäynnin ajaksi. Reppu sisältää tutkimusvälineitä näyttelyn havainnointiin ja hauskaan museoelämykseen. Reppuja on rajoitettu määrä.

Tähtihetkiä Porin museoissa -hanketta tukee Porin lasten- ja nuortensuojelu säätiö.

Kurkistus mikroskooppiin

Keskiviikkona 25.10. klo 11–15
Arkissa tiiraillaan maailmaa mikroskoopin läpi. Tule kurkistamaan, miltä näyttää vaikkapa kärpäsen jalka lähietäisyydeltä! Nappaa kuva muistoksi.

Leikkipaikkoja

Luontotalo Arkin Metsistä merelle-näyttelyssä on monia kivoja ja vähän jännittäviäkin leikkipaikkoja. Näyttelyssä voit tasapainoilla pitkospuilla, tähyillä maisemia lintutornista, kiivetä majakkaan ja ryömiä karhunpesään.

Syyslomatekemistä Porin museoissa

Porin museoissa on syyslomalaisille monenlaista tekemistä kahden viikon ajan, joten niin paikalliset kuin muualta tulevat lomalaiset pääsevät touhuilemaan kivoja museojuttuja kaverien, vanhempien ja isovanhempien kanssa!

Sisäänpääsymaksun hinnalla saat syyslomapassin, jolla pääset kahtena peräkkäisenä päivänä vierailemaan rajattomasti kaikissa Porin museoissa. Saatko kerättyä passin täyteen leimoja?

Ilmainen sisäänpääsy: alle 7-vuotiaat, porilaiset 7.–9. luokkalaiset nuorisopassilla sekä alle 18-vuotiaat viikonloppuisin ja arkipyhinä. Toivoon ja Poriginal galleriaan on aina vapaa pääsy! Työpajoista ja peleistä erillinen maksu.

Lisätietoja

Tapahtuman tiedot
14.10.2023–29.10.2023
Luontotalo Arkki
WWW