Syysunelmia

Syysunelmia

Kevään aikana nähdyssä ohjelmassa Maria ja Konsta valloittivat taidoillaan niin yleisön kuin tuomaristonkin sydämet. Syyskiertueella he esittävät suosituimpia shownumeroitaan, kaikille tuttuja hittejä sekä mielenkiintoisia arkistojen helmiä.

Maria Lund on syntynyt musikaaliseen perheeseen ja kehittänyt sekä jalostanut edelleen taitojaan jo yli 20 vuoden ajan.

Hän on valloittava persoona niin laulajana kuin näyttelijänäkin, viimeisimpänä Helsingin Kaupunginteatterin Priscilla-musikaalissa. Maria voitti Tanssii tähtien kanssa – ohjelman parinsa Mikko Ahdin kanssa vuonna 2008.

Keväällä 2023 Maria valittiin voittajaksi Tähdet tähdet-tv-ohjelmassa.

Muusikko ja näyttelijä Konsta Hietanen voitti Seppo Hovin luotsaaman Tenavatähti-kisan vuonna 1994, jonka jälkeen monilahjakas Konsta hurmasi suuren yleisön Poika ja ilves- elokuvassa. Sen jälkeen hän on esiintynyt monissa äänirooleissa, sekä TV-ohjelmissa, viime vuosina Salatuissa elämissä oman muusikkouran ohella.

Konsta on myös voittanut Tähdet tähdet – laulukilpailun edellisellä kaudella.

Konsta pelasi nuorena jalkapalloa Lahdessa, jolloin hänet valittiin vuoden pelaajaksi ja valiotuomarikerhon herrasmiespelaajaksi.

”Ihana lähteä yhdessä Konstan kanssa kiertueelle, odotamme kovasti, että tapaamme teidät kaikki. Sydämellisesti tervetuloa”, sanoo Maria Lund

Tule mukaan ja ylläty näiden monipuolisten ja lahjakkaiden taitelijoiden ammattitaidosta ja karismasta!

Lisätietoja

Tapahtuman tiedot
30.09.2023–30.09.2023
Promenadikeskuksen sali
Lilja Production
WWW