Taidearkki- taidetyöpaja/Luontotalo Arkki

Taidearkki- taidetyöpaja/Luontotalo Arkki

Tiistaina 21.2. klo 12–13.30 Taidearkki- taidetyöpajassa aistitaan ja ihmetellään luontoa sekä tehdään omat taideteokset. Moniaistisen näyttelykierroksen jälkeen työpajassa tehdään luontoaiheiset teokset vesiliukoisilla tusseilla piirtämällä ja maalaamalla. Pyöräytä Taidearkin onnenpyörää ja heitä noppaa – minkä luontoon liittyvän hauskan aiheen saat omaan teokseesi? Työpaja järjestetään Luontotalo Arkin ja Porin taidemuseon yhteistyönä.

Työpajaliput 5 € ennakkoon verkkokaupasta: verkkokauppa.pori.fi ja tapahtumapäivänä Luontotalo Arkista, jos työpajassa on tilaa. Alle kouluikäiset työpajaan yhdessä aikuisen kanssa. Lapsen mukana tulevat aikuiset pääsevät ilmaiseksi, mutta maksavat työpajamaksun tehdessään oman teoksen.

Talvilomalla 18.2.-5.3. voi Luontotalo Arkissa vierailla lasten kanssa. Satakunnan luonnonihmeiden lisäksi Arkkiin rantautuu vähän harvinaisempiakin ilmestyksiä tunnistettavaksi. Keksitkö nimet kaikille kummallisuuksille? Vai haluatko ryömiä karhun pesään, tähyillä maisemia lintutornista tai kiivetä majakkaan?

Hankkimalla talvilomapassin voi samalla pääsymaksulla vierailla kaikissa Porin museoissa.

Lisätietoja

Tapahtuman tiedot
21.02.2023–21.02.2023
Luontotalo Arkki
WWW