Talvilomaleiri

Talvilomaleiri

Tule kokemaan talviloman ajan talven taikaa – leirillä pelaillaan, askarrellaan ja touhutaan talviseen tyyliin ja tutkitaan, mitä ihmeitä talvi on tuonut tullessaan! Säästä riippuen pyrimme päivittäin viettämään aikaa sekä ulkona että sisällä.

Kenelle:
Päiväleiri on tarkoitettu 7-12 -vuotiaille. Mukaan voivat tulla lapset, joilla on taitoa olla ja toimia isossa lapsiryhmässä. Huom! Ikärajat ovat vain suosituksia, joiden mukaan leirien toiminta suunnitellaan. Leirille ilmoittautuminen ei vaadi aiempaa osallistumista Lastenliiton toimintaan.

Päiväleirille voi osallistua myös yksittäisiksi päiviksi hinnalla 15€/päivä. Mikäli haluat ilmoittaa lapsesi vain osaksi aikaa leiriä, ota yhteys piirikoordinaattoriin Maarit Salmiseen (satakunta@lastenliitto.fi) äläkä ilmoita lasta tämän nettilomakkeen kautta.

Leiripaikka- ja aika:
Leiri pidetään ma 22.2. – pe 26.2. klo 9-15 Porin keskustassa, paikka varmistuu helmikuun aikana. Leirillä ollaan yhdessä muiden lasten ja ohjaajien kanssa, pelataan erilaisia pelejä ja liikutaan kävelymatkan päässä lähiympäristössä.

Hintaan sisältyy:
Leirimaksu 80€, jäseneltä 70€ (5 pv). Hinta pitää sisällään monipuolisen leiriohjelman, tarvittavat materiaalit ja vierailut, vakuutuksen sekä lämpimän lounaan päivittäin.

Lisätietoja

Tapahtuman tiedot
22.02.2021–26.02.2021
Porin keskusta, paikka tarkentuu helmikuussa
Porin Lastenliitto ry
WWW