Tarinatuokio Lontoon kallioilla

Tarinatuokio Lontoon kallioilla

Lähde Lontoon kallioille Reposaaren nauttimaan päivästä ja kuulemaan kuuluisien henkilöiden yhteyksistä Reposaareen. Reposaarelaisia julkkiksia ja muita saaren historiaan liittyviä kuuluisuuksia on paljon. Näistä tapaamisista ja projekteista saarelaiset säilyttävät muistoja sydämissään.

Eino Grön, Jussi Hakulinen, Kelpo Gröndahl ja Juha Mieto. Presidentti Sauli Niinistö ja rva Jenni Haukio, Urho Kekkonen sekä Mauno ja Tellervo Koivisto. Markus Similä, Niin paljon parempi mies -TV-sarja, Valkeat yöt -elokuva ja paljon muuta.

Miten kaikki liittyvät Reposaareen? Sen Sini Tuomisalo, reposaarelainen muusikko ja tarinankertoja, sinulle paljastaa – Lontoon kallioilla. Tarinoiden lomassa voit nauttia omista eväistäsi.

Tarinatuokioita vietetään keskiviikkoisin 21.6.2023 ja 9.8.2023.

Aika: klo 13–14.30
Aloitus: Lontoon uimaranta, Satamapolku, 28900 Pori (Merimestan ja aallonmurtajan välinen ranta). Sateen sattuessa sisällä.
Kesto: 1,5 tuntia
Hinta: 15 €/hlö. Lippuja myös käteisellä paikan päältä. Varaathan tasarahan mukaan, kiitos!
Henkilömäärä: 1–20
Varustus: Säänmukainen lämmin vaatetus. Kalliolla on mukavampi istua, jos otat pehmeän istuinalustan mukaan. Pakkaa myös omat eväät sekä helteen sattuessa uimapuku, sillä voit käydä halutessasi uimassa ennen tai jälkeen kalliohetken.

Lisätietoja

Tapahtuman tiedot
09.08.2023–09.08.2023
Lontoon uimaranta, Satamapolku, 28900 Pori (Merimestan ja aallonmurtajan välinen ranta)
Visit Pori Oy
WWW