Teatterifestivaali Lain§uojattomat: TÄLTET/THE TENT

Teatterifestivaali Lain§uojattomat: TÄLTET/THE TENT

Blaue Frau vastaa kysymyksiin, joihin ei ole vastausta. Tältet / The Tent luo maailman, jossa intuitio, toivo ja rakkaus vallitsevat logiikan, epäilyksen ja toivottomuuden sijaan. Teos ottaa kantaa yhteiskunnalliseen asetelmaan, missä yksilön valinnanvapaus on kääntynyt myös raskaaksi taakaksi valita oikein. Teos purkaa yksilön vastuuta muistuttamalla, että elämme yhä kiihtyvämmässä ja monimutkaisemmassa maailmassa, jonka haasteet eivät ole yksittäisen ihmisen ratkaistavissa.

Tältet / The Tent tapahtuu teltassa, jossa kaksi esiintyjää, Sonja Ahlfors ja Joanna Wingren vastaavat vierailijoita askarruttaviin monimutkaisiin tai mahdottomiin kysymyksiin. Esitykseen osallistuu yksi katsoja kerrallaan, ja pidämme huolta turvaväleistä. Katsoja voi osallistua esitykseen myös kasvomaskin kanssa. Katsoja valmistelee kysymyksen ja voi halutessaan tuoda mukanaan pienen lahjan esiintyjille.

Blaue Frau on ruotsinkielinen feministinen ammattiteatteri, joka on toiminut vuodesta 2005 saakka. Teatteri on tehnyt performanssitaidetta sekä teatteria, tuottanut podcasteja, julkaissut oman kirjansa ja järjestänyt Pop Up Art House- festivaalin. Lisäksi Blaue Frau on tehnyt oman TV-ohjelmansa ja järjestänyt monia workshoppeja. Blaue Frau tekee teoksistaan aika ja paikkakohtaisia sekä mukaansatempaavia.

Konsepti ja esiintyjät: Joanna Wingren and Sonja Ahlfors
Musiikki: Olli Ojajärvi
Lavastus ja graafinen suunnittelu: Johan Isaksson
Valaistus: Alina Pajula
Pukusuunnittelu: Malin Nyqvist
Ompelija: Sanna Pietilä
Äänet: Dimitri Paile

Esityspaikka x

1 katsoja kerrallaan / En visare i taget / One spectator at a time

Varaa oma aikasi/Reservera din egen tid/Book your time in advance

Saat ohjeet esitykseen saapumiseen ajanvarauksen yhteydessä/You will receive instructions about arriving to the eveny upon booking your time slot

Ke/Ons/Wed 19.5.

klo 13.00

klo 14.00

klo 15.00

klo 16.00

klo 17.00

klo 18.00

To/Tor/Thu 20.5.

klo 13.00

klo 14.00

klo 15.00

klo 16.00

klo 17.00

klo 18.00

Esityskieli ruotsi tai englanti

Pjäsen spelas på svenska eller engelska

The show can be experienced either in Swedish or in English

Yhteistyössä

OVV ASUNTOPALVELUT PORI

Lisätietoja

Tapahtuman tiedot
19.05.2021–20.05.2021
Rakastajat-teatteri
WWW