Temppuillen-leiripäivä vol1 koululaisille 29.6. / Pori

Temppuillen-leiripäivä vol1 koululaisille 29.6. / Pori

Leirillä liikumme, pelaamme, temppuilemme ja tutustumme erilaisiin ilma-akrobatia- ja sirkuslajeihin. Uhmaamme painovoimaa ilma-akrobatiassa, haastamme tasapainoa lattiatasossa ja kehittämme kehon taitoja erilaisilla välineillä temppuillen, kiipeillen ja pelaten.

Evästämme päivän puolessa välissä lapsen omilla eväillä, jotta jokainen jaksaa temppuilla koko leirin ajan.

Leiripäivän sisällössä huomioidaan osallistujien ikä ja taitotaso sekä lasten toiveet.

Leirille osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta tai taitoa leirin sisältämistä lajeista, mutta osallistuja voi olla jo konkarikin jossakin lajissa.

Huolehdithan lapselle mukaan vesipullon, liikunnalliset vaatteet (joissa ei ole huppua, vetoketjuja, teräviä nappeja tai paljetteja tai muuta terävää) ja paljaat varpaat tai hyvät jarrusukat sekä pitkät hiukset kiinni.

Pakkaa lapselle terveellistä evästä mukaan leirille. Meiltä löytyy tarvittaessa jääkaappi eväiden säilytystä varten. Hedelmät, kuivatut hedelmät, riisikakku ja hapankorppu tai muu leipä ovat esimerkiksi hyvä vaihtoehto. Lasten janojuomaksi vesi. Mehu vain terveydellisistä syistä esim. diabetes.

Vaatetuksena ihonmyötäiset, liikunnalliset vaatteet ilman huppua, vetoketjuja, metallisia nappeja, paljetteja tai muita teräviä kohtia.

Leiriohjaajana AMK sirkuslinjan opiskelija Liina

Leiri-ilmoittautuminen on sitova.

39€/lapsi
Varaa paikka PowerFlow Studion ajanvarauksen kautta Lasten ryhmät -kohdasta.
https://www.varaaheti.fi/powerflowstudio/fi/pori/lastenryhmat

Mikäli ryhmän vähimmäismäärä ei täyty ilmoitamme ryhmän peruuntumisesta s-postitse pari päivää ennen ja palautamme maksun.

—————————————————————-

PowerFlow Studio Pori

Karjalankatu 12

Pori

—————————————————————-

Lisätietoja

Tapahtuman tiedot
29.06.2023–29.06.2023
1.krs
PowerFlow Studio Pori
WWW