The Shades of Pori -taidenäyttely

The Shades of Pori -taidenäyttely

Tämä on Sándor Alex Tallodi & Tatjaana Morton yhteisnäyttely.

Sándor Alex Tallodi on romanialainen valokuvaaja, joka asuu ja elää Porissa. Sándorille valokuvaus on taiteellinen ilmaisu ja muoto nähdä sekä kokea ympäröivä maailmaa. Hän on kiinnostunut tutkimaan valokuvan ominaisuudesta ikuistaa hetkiä ja muistoja.

Sándorilla on vuosien kokemus Porin ja ihmisten kuvaamisesta. Hänen kokemuksen on luonut hänelle mystisen ja ainutlaatuisen tavan valokuvata kaupunkimaisemaa ja ihmisiä. Sándor tarkastelee aktiivisesti kameransa avulla uusia tapoja tutkia maailmaa eikä hän rajoita tyyliänsä tai perspektiiviänsä yhteen kohteeseen.

Tatjaana Morton on valokuvataiteilija, joka tutkii muistoja ja kokemuksiamme kuulumisesta tähän maailmaan nelanreikä kameran avulla. Hänen valokuvateoksilla on usein voimakas epäselvyys joka luo ajatusta rinnakkaiselosta ja muistelusta. Tatjaanalle ääni ja sen tallentaminen on toinen tapa luoda taiteellinen kokemus, joka vastaa hänen mielenkiintoaan tutkia meidän suhdetta ja kokemusta ympäröivään maailmaan.

The Shades of Pori -näyttelyssä on esillä valikoima Sándor Alex Tallodi mustavalkoisia kuvia yhdessä Tatjaana Mortonin kokeellisen ääniteoksen kanssa, joka tarkastelee hiljaista hälinää. Molemmat taiteilija ja heidän teokset tutkivat Porin keskustaa ja sen lähistöä.

Lisätietoja

Tapahtuman tiedot
03.09.2019–28.09.2019
Itsenäisyydenkatu 35, 28100 Pori
Tatjaana Morton
WWW