Tonttumainen savityöpaja

Tonttumainen savityöpaja

Museossa avautuu Tontut-näyttely marraskuussa. Näyttelyn innoittamana syysloman pajassa muotoillaan savitonttuja. Tonttujahan on monenlaisia, muun muassa koti-, sauna-, talli-, metsä- ja joulutonttuja. Minkälaisen tontun sinä haluat tehdä?

Tontut maalataan saviväreillä, mutta ei lasiteta. Työt poltetaan keramiikkauunissa ja ne ovat noudettavissa museosta viikon kuluttua. Pajan ohjaa Tiina Ranta Savisiivestä.

Pajaan mahtuu kerrallaan noin 15 henkilöä, joten varaudu hetki odottamaan omaa vuoroasi. Paja soveltuu lapsille ja aikuisille, alle kouluikäiset aikuisen kanssa. Pajamaksu 5 € / henkilö sekä sisäänpääsymaksu, jos päivään haluaa sisällyttää museokäynnin.

SYYSLOMALLA MUSEOIHIN
Lauantaista 14.10. sunnuntaihin 29.10.

Porin museoissa on syyslomalaisille monenlaista tekemistä kahden viikon ajan, joten niin paikalliset kuin muualta tulevat lomalaiset pääsevät touhuilemaan kivoja museojuttuja kaverien, vanhempien ja isovanhempien kanssa!

Sisäänpääsymaksun hinnalla saat syyslomapassin, jolla pääset kahtena peräkkäisenä päivänä vierailemaan rajattomasti kaikissa Porin museoissa. Saatko kerättyä passin täyteen leimoja?

Lisätietoja

Tapahtuman tiedot
26.10.2023–26.10.2023
Satakunnan Museo
WWW