Ulkomaalainen

Ulkomaalainen

Larry Shuen menestyskomedia Ulkomaalainen on lämmin komedia takapajulasta, jonka elämä muuttuu. Tarina vie meidät 1980-luvulle, syrjäiseen majataloon Amerikan syvään etelään. Uinuvan yhteisön elämä saa uuden käänteen, kun vieraaksi tulee ujo ja vaitonainen mies – ulkomaalainen!

Majatalossakaan kaikki ei ole sitä, miltä näyttää. Talon vieraanvarainen omistaja, leskirouva Betty väittää olevansa jo valmis hautaan. Varakas mutta pitkästynyt perijätär Catherine puolestaan on menossa naimisiin papin kanssa, joka tuntuu olevan liiankin hyvä aviomieheksi. Kiusattu peräkammarin poika Ellard vaikuttaa yksinkertaisemmalta kuin onkaan, ja kylän ilkeä rakennustarkastaja taas johtaa pahamaineista klaania, jolla olisi majatalolle parempaakin käyttöä.

Englantilainen sotilaskouluttaja, räjähdeasiantuntija Froggy tuo paikalle ystävänsä Charlien, joka kaipaisi vain lepoa ja hiljaisuutta. Sulkeutuneen Charlien läsnäolo nostaa esiin ennakkoluulot ja saa majatalossa aikaan tapahtumaketjun, josta rauha on kaukana.

Ulkomaalainen on lämminhenkinen komedia, jonka teemat ovat hyvin ajankohtaisia. Jännitysnäytelmäksi kehittyvä tarina kertoo ennakkoluuloista sekä myös siitä, kuinka yhteen hiileen puhaltamalla käydään taisteluun pahaa vastaan. Ihmiset löytävät toistensa avulla itsensä ja onnellisemman suunnan elämälleen.

Lisätietoja

Tapahtuman tiedot
31.12.2022–31.12.2022
Porin Teatteri
WWW