Validi Karkia #323: Hackedepicciotto (DE/USA), Cleaning Women

Validi Karkia #323: Hackedepicciotto (DE/USA), Cleaning Women

Saksalaisen industrial-legenda Einstürzende Neubautenin Alexander Hacke elokuussa Poriin

Alexander Hacken (Einstürzende Neubauten) ja Danielle de Picciotton (The Crime & The City Solution, Ministry of Wolves) yhteinen duo Hackedepicciotto saapuu elokuussa kotoisan Cleaning Womenin kanssa Poriin Validi Karkia -klubille.

Hackedepicciotton musiikillinen ilmaisu perustuu hypnoottisiin äänimaailmoihin, joissa laulun lisäksi äänilähteinä toimivat mm. de Picciotton soittamat ’hurdy gurdy’ eli kampiliira, sointusitra ja viulu sekä Hacken baritonikitara ja toismaailmallinen kurkkulaulu. Yhtye tunnetaan meditatiivisista ja intensiivisistä keikoistaan. Mute Records (Nick Cave & The Bad Seeds, Sonic Youth, Depeche Mode) julkaisi Hackedepicciotton uuden kolmannen albumin The Silver Treshold tänä vuonna, ja yhtye kiertää Eurooppaa sen tiimoilta.

Cleaning Women on koronakaranteenin jälkeen aktivoitunut uuden materiaalin ja elokuvamusiikin parissa. Uusi levy on työn alla. Aiemmin yhtye on julkaissut neljä albumia sekä tehnyt musiikkia elokuviin ja tv-sarjoihin sekä esiintynyt yli 20:ssä maassa. Yhtye tunnetaan itsetehtyjen soittimien ja omintakeisen soundin lisäksi myös mykkäelokuviin tehdyistä livesäestyksistään. Musiikkityyli on kuvailtu “avantgardistiseksi tanssimusiikiksi” ja “roskalavadiskoksi”, johon on sotkettu myös elokuvamaisia sävyjä. Livetilanteessa yhtye on ainutlaatuinen elämys. Alexander Hacke miksasi Cleaning Womenin vuonna 2019 ilmestyneen Intersubjectivity-albumin.

La 27.08.2022 Validi Karkia -klubi:
CLEANING WOMEN
HACKEDEPICCIOTTO (DE)
(Alexander Hacke & Danielle De Picciotto)
Showtime klo 19.00, ovet klo 18.00
Studio Hilkka, Valtakatu 22
Liput 30€, ennakot kukkesand@hotmail.com

www.hackedepicciotto.de
https://www.facebook.com/hackepicciotto
www.cleaningwomen.com

Lisätietoja

Tapahtuman tiedot
27.08.2022–27.08.2022
Sisäpiha
Validi Karkia -klubi
WWW