Validi Karkian Kesädimensio: Ahmed Ag Kaedy (Mali) & Will Guthrie (Australia)

Validi Karkian Kesädimensio: Ahmed Ag Kaedy (Mali) & Will Guthrie (Australia)

20.07.2023
Validi Karkian Kesädimensio:
AHMED AG KAEDY (Mali)
WILL GUTHRIE (Australia)
Viikkari
Showtime klo 18.00
Lippuja on rajoitetusti, varaa kukkesand@hotmail.com

Ahmed Ag Kaedy on vuoden 2016 Mali Blues – dokumentista tuttu malilainen tuareg-kitaristi, laulaja ja lauluntekijä. Aavikkobluesiksi kutsutun tyylin edustajana hän on levyttänyt albumin arvostetulle Sahel Sounds -levy-yhtiölle ja keikkaillut ympäri maailmaa levittäen rauhansanomaa.
Hän joutui pakenemaan yhtyeineen kotiseudultaan vuonna 2012, kun valtaan nousseet ääri-islamistit kielsivät kaiken ei-uskonnollisen musiikin esittämisen ja tuhosivat Ag Kaedyn kodin ja soittimet.

Ag Kaedy on vieraillut Suomessa aiemmin Etnosoi!-festivaalin ja Taideyliopiston Sibelius-Akatemian GLOMAS-ohjelman vieraana.

Ahmed Ag Kaedy saapuu ensi kertaa Poriin kerallaan australialainen lyömäsoittaja Will Guthrie. Hän on levyttänyt mm. Mike Pattonin Ipecac-levymerkille ja on pianisti Aki Rissasen Designers-yhtyeen jäsen. Guthrie aloittaa konsertin omalla soolonumerolla.
Tapahtuma on osa Validi Karkian Kesädimensio-sarjaa, joka järjestetään kotikonsertissa pihalla idyllisessä Viikkarin kaupunginosassa. Aiempia esiintyjiä ovat olleet Emola-Hatsina String Band, Arttu Takalo ja Varre Vartiainen, Heikki Salo & Tuija Rantalainen, Joose Keskitalo sekä Metsäheikki. Paikkoja on rajoitetusti, varaa liput kukkesand@hotmail.com.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Ahmed_Ag_Kaedy

https://www.will-guthrie.com/

Ke 14.06.2023
Validi Karkian Kesädimensio:
SIGNE FEAT. JUHO KANERVO
Viikkari, showtime klo 20.00
Liput 29€

Su 23.07.2023
Validi Karkian Kesädimensio:
NINA NASTASIA (USA)
Viikkari, showtime klo 18.00
Liput 29€

Lippuja rajoitetusti, varaa kukkesand@hotmail.com

Lisätietoja

Tapahtuman tiedot
20.07.2023–20.07.2023
Validi Karkia
WWW