West Coast Salsa Festival

West Coast Salsa Festival

Porin ensimmäinen salsafestivaali valtaa Yyterin Virkistyshotellin toukokuussa!

Tiedossa on kolme päivää tanssin iloa kun salsan huippuopettajat pitävät tunteja perjantaista sunnuntaihin niin vasta-alkajille kuin tanssiin jo hurahtaneille. Tämä on all-in-one -festivaali, jossa tanssitunnit, bileet, majoitus ja ruokailu on kaikki saman katon alla.

Mukana on Suomen salsamaailman konkari Carlos Correa, tanssilattian ererginen ilopilleri Yasser Sarría Terry, upea kuubalais-suomalainen pari Roynet Perez ja Satu Annika sekä säkenöivä Salla-Maria Santos.

Iltaisin festivaalin klubeilla tanssitaan jalat rakoille ja nautitaan autenttisesta salsatunnelmasta. Dj Don C ja El Beny taikovat dj kopista ilmoille salsan rytmit joiden tahtiin pääsee harjoittelemaan päivällä opittuja kuvioita ja nauttimaan tanssin huumasta! Lauantaina lauteille nousee tämän hetken parhaimpiin suomalaiskuubalaisiin orkestereihin lukeutuva Habana Helsinki.

Tämä bändi tuo takuulla ilon ja auringon Yyteriin! Habana Helsinki on tuoretta kuubalaista salsamusiikkia energisesti ja monipuolisesti soittava 11-henkinen bändi. Kokoonpanossa on muusikoita Kuubasta, Venezuelasta, Espanjasta ja Suomesta. Ykkössolistina yleisön takuuvarmasti hurmaa karismaattinen laulaja Raciel López.

Lisätietoja

Tapahtuman tiedot
10.05.2019–12.05.2019
Yyterin virkistyshotelli, Sipintie 1, 28840 Pori
Porkka Badass Productions
WWW