Yyteri Sandstorm 2022

Yyteri Sandstorm 2022

Yyteri Sandstorm 2022 joukkuekilpailussa kahdesta miehestä ja kahdesta naisesta koostuvat joukkueet ottavat mittaa toisistaan toiminnalliselle harjoittelulle tyypillisissä lajeissa.

Lajit mittaavat joukkueiden fyysistä kuntoa, sisukkuutta ja taktikointikykyä. Joukkueet kilpailevat kahdessa sarjassa, joista Elite-sarja on tarkoitettu äärimmäistä kisakokemusta etsiville ja RX-sarja joukkuekilpailusta nauttiville urheilijoille. Elite-joukkueet kilpailevat kahtena päivänä ja RX-joukkueet yhtenä päivänä.

Tänä vuonna molempina päivinä kilpaillaan Yyterin hiekkarannalla. Perjantaina Elite-joukkueita haastetaan perinteisempien lajien ja välineiden muodossa. Lauantaina kaikki joukkueet kilpailevat tuttuun tapaan Yyterin hiekkarannalla. Yyterin uniikki hiekkaranta tarjoaa uusia elementtejä ja välineitä perinteisiin toiminnallisen harjoittelun kilpailuihin verrattuna. Kilpailijoiden kannattaa varautua monipuolisesti, sillä kengät saattavat kastua ja hiekkaa mennä sukkaan.

Lauantain päätteeksi molempien sarjojen voittajat kruunataan Yyterin hiekkarannalla. Palkintojen jaon jälkeen vaihdetaan vapaalle ja siirrytään kylpylän kautta Virkistyshotellin yökerhoon bilettämään!

KATSOJILLE

Katsojille tapahtumaan on vapaa pääsy molempina kisapäivinä. Molempina päivinä tapahtumapaikkana on Yyterin hiekkaranta Virkistyshotellin läheisyydessä.

Kilpailun aikana katsojilla on alueelle vapaa pääsy, joten odotamme paikalle sankoin joukoin yleisöä nauttimaan DJ:n soittamasta musiikista, näyttävistä lajeista sekä auringon ja hiekan kyllästämästä päivästä rannalla. Mikäli et osallistu kilpailuun niin varaa paikkasi katsomosta. Yyterin Virkistyshotellin rantaravintola Helmi toimii paitsi kisakatsomona, myös janon ja nälän sammuttajana pitkin kuumaa rantapäivää. Puitteet ovat Suomen Rivieralla kunnossa niin urheilijoille kuin katsojillekin.

AIKATAULU (alustava)

PERJANTAI
12:00 Ilmoittautuminen
15:00 Perjantain kisabriiffi
16:00-18:00 [ELITE] Ensimmäinen laji
18:00-20:00 [ELITE] Toinen laji

LAUANTAI
7:00 Ilmoittautuminen
8:00 Lauantain kisabriiffi
9:00-12:30 [ELITE/RX] Aamupäivän lajit
12:30-14:00 Tauko
14:00-19:00 [ELITE/RX] Iltapäivän lajit
19:30 Palkintojen jako

Lisätietoja

Tapahtuman tiedot
01.07.2022–02.07.2022
Ravintola Helmen edusta ja ympäristö
Yyteri Sandstorm ry
WWW