Yyterin pikkujoulut: Gimme Abba!

Yyterin pikkujoulut: Gimme Abba!

Gimme Abba on viihteellinen musikaali, joka esitetään illallisen yhteydessä rytmitettynä. Lue alta tarkempi esittely showsta!

Gimme Abban jälkeen live-musiikkia tarjoilee the Little Big Band.

Pikkujoulupaketit:
Pikkujoulubuffet & ohjelmalippu 60€/hlö

Tarjoiltu 3:n ruokalajin menu & ohjelmalippu 70€/hlö

Pikkujoulu-majoituspaketti 2:lle yhteensä 220 €. Sis, yhden vrk:n majoitus kahden hengen huoneessa, kylpylän ja kuntosalin käyttö, pikkujoulubuffet, illan tapahtumaliput, sekä aamiainen.

Pikkujoulu-majoituspaketti tarjoillulla illallisella 2:lle yhteensä 240 €. Sis, yhden vrk:n majoitus kahden hengen huoneessa, kylpylän ja kuntosalin käyttö, 3:n ruokalajin menu, illan tapahtumaliput, sekä aamiainen.

Huom! Asiakaspaikkojen rajoituksien vuoksi pelkkiä ohjelmalippuja voi ostaa ainoastaan ovelta, mikäli paikkoja on tapahtumapäivänä jäänyt jäljelle.

Varaukset p. (02) 628 5300 / myynti@virkistyshotelli.fi

Ruokailuvaihtoehtoina runsas buffet tai pöytiin tarjoiltu menu – tutustu alta!
Pikkujoulubuffetissa tarjolla:
Kylmäsavulohi-mätirullaa L/G
Savustettua taimenta M/G
Sokerisuolattua lohta, sinappikastike M/G
Kananmunanpuolikkaita & sillikaviaaria L/G
salaattipedillä L/G
Tillivoilla hunnutettuja perunoita

Rantakallion maitojuustoa & punajuurihilloketta L/G
Härän paahtopaistia & punasipulihilloke

Sallattia & sallatinkastiketta L/G
Mummon salaattia kananmunilla & kalkkunalla L/G

Joululimppua & suolattua voita L

Sinappihunnutettua perinteista joulukinkkua M/G
herneitä, luumuja, Yyterin sinappia M/G
Lanttu- & perunalaatikkoa L/G

Juustovalikoima (3 eri juustoa)
Lakkahilloa & viikunahilloketta L/G

Puolukka-tuorejuustokakku
Kahvi, tee

Kolmen ruokalajin pöytiintarjoiltu menu
Amuce bouche – keittiön tervehdys

Kylmäsavustettua haukea & limevaahtoa & punasipulia lasissa

Ylikypsää porsaankylkeä & rosepaistettua poroa
-perunakakkua
-täyteläinen viinikastike & kermainen tattimuhennos
-Kullaan hunajassa kypsennettyä porkkanaa

Tyrnimousseleivos & minttumansikkaa

Abba-glamouria 2020-luvulla – tätä et halua missata!
Viisihenkinen kokoonpano soittaa uudella twistillä parhaat Abba-hitit tuoden kaikkien rakastaman yhtyeen glamourin tähän päivään. Neljä solistia, kiipparisti ja yhtyettä varten räätälöidyt laadukkaat taustanauhat takaavat mehevän disco- ja big band -tunnelman! Tyylikäs esitys toimii loistavasti yleisöä tanssittavana ja villitsevänä bilebändinä tai eleganttina ohjelmanumerona tilaisuudessa kuin tilaisuudessa. Tribuuttiyhtyeen sovituksia kuunnellessa nautit ja hämmästyt, joko tanssien tai drinkkiäsi imeskellen!

Annica Milán (laulu) on laulaja, joka esiintyy solistina useissa kokoonpanoissa ympäri Suomen. Oman musiikkinsa sekä musiikkiteatterilavojen lisäksi hänet on nähty ja kuultu muun muassa tv-ohjelmissa The Voice Of Finland ja UMK. Showta ja glitteriä rakastavan Annican vahva laulu tuo tanssilattialle dramatiikkaa.

Valtteri Lehtinen (laulu) on näyttelijä, joka on isolle yleisölle tuttu draamasarjoista Syke sekä Uusi Päivä. Näyttelijäntöiden lisäksi hän on laulanut monenlaisissa konserteissa sekä ollut pop-yhtyeen keulakuvana. Hän viihdyttää lavalla ilmeikkyydellään ja lavan takana pitää ohjat käsissään yhtyeen tuottajana yhdessä Annican kanssa.

Suvi Aalto (laulu) on laulaja, joka tuo upealla äänellään kokoonpanoon näyttävää tyylikkyyttä. Hän nousi julkisuuteen The Voice Of Finland -kilpailun finalistina. Useiden konserttikiertueiden ja keikkojen solistina laulanut Suvi loistaa ihanalla persoonallaan. Lavataiteen lisäksi Suvi on meikkitaiteilija ja maskeeraa yhtyeen esiintyjät sädehtiviksi kaikille keikoille.

Joonatan Perälä (laulu) on näyttelijä ja muusikko, jolla on taito saada yleisö otteeseensa persoonallisen hauskalla tyylillään. Musiikkikeikkojen lisäksi huikeita musikaalihahmoja näytellyt Joonatan osuu bilekeikalla maaliin komiikantajunsa ja Turun murteensa kanssa. Yhdessä kiipparistin kanssa Joonatan huolehtii esityksen tekniikasta.

Juho Peuraniemi (keyboards) on muusikko ja musiikkiteknologi, jonka taitava soitto yhdessä taustanauhojen kanssa räjäyttää Abba-fanien tajunnan. Esiintymisen lisäksi hän vastaa yhtyeen tekniikasta, taustanauhoista ja pystytyksestä.

Kristian Suninen (taustanauhat) on musiikkituottaja, säveltäjä ja rumpali, joka on luonut yhtyeelle räätälöidyt, modernit taustanauhat menevän glamour- ja big band -tunnelman takaamiseksi. Kristian on toiminut Uusi Päivä -tv-sarjan musiikkituottajana sekä rumpalina lukuisissa yhtyeissä.

Lisätietoja

Tapahtuman tiedot
13.11.2020–13.11.2020
Sipintie 1, 28840, Pori
Virkistyshotelli Yyteri
WWW