Luontoretkeilijä

Rakastu yyterin luontoon ja se rakastuu sinuun

Sydämesi pamppailee puhtaan luonnon floralle ja faunalle. Aarrekarttasi vievät pesimäalueille ja palkinnoksi patikkamatkoistasi haluat muistoja hetkistä, joita ei tehtaissa tuoteta. Jos sinä ja luonto sovitte yhteen – Yyteri on pussauskoppi.

Elämyksellinen vuorokautesi

Aamulla
Päivällä
Illalla

Aamu alkaa seuraamalla, miten luonto herää uuteen päivään. Millainen sää on tänään? Mitä lintuja eksyykään kiikareihisi? Mitä kasveja näet kävellessäsi? Jokainen päivä on uusi seikkailu.

Päivällä patikoidaan keskellä metsää tai kiivetään luontotorniin hakemaan uutta perspektiiviä. Nuotiopaikalla syödään eväät ja talven tullen taival taitetaan hiihtämällä.

Auringonlaskun aikaan maailma tummenee, mutta elämä jatkuu aktiivisena. Ihaile meren ylle kaareutuvaa tähtitaivasta tai vietä yötöntä yötä varpaat upotettuina Yyterin lempeään hiekkaan.

Näe & koe
Tunnetko tyypin?

Marie Antoinette Yyterinniemellä

Tiäksää ko ruppee välil oikee päät piukottammaa tual Versaillesis tai mikä se ny oli, ko se meininki o pelkkää kaakkuu kaaku perrää. Kyl maar ämmä tarttee välil vettää verkkarit jalkoisii ja lähtee niinku luantoo vähä resetoimaa. Yyteriniämel mää nää semmosii lintui, ettei koton eres tiäret niitte nimmii.

Kato ko käy välil kattomas lintui, dyynei, ruavikoit ja rantamettii, ni pyssyy tuanoi pää taas harteil vähä paremmi. Ain sitä sit ajattellee, et kai mää voisi vähä yksikertasemminki elää, ko sehä täsä tärkeint o.

Marie Antoinette (1755-1793)
Ranskan kuningatar

Marien somehaasteet Yyterin luontoon
  • Ota kuva linnusta ja selvitä mikä lintu se oli
  • Kuvaa kampauksesi tai peruukkisi tuulen riepottelemana
  • Ota selfie kasvoistasi luontoelämyksen helliminä
  • Ota maisemakuva lintutornista
Marie Antoinette Yyterinniemellä