Toimintasankari

Yyteristä ei toimintaa puutu

Autot käyvät muinaisten eliöiden jäänteillä ja mikroaaltouuni seinästä tulevalla sähköllä – sinun polttoaineesi on kuitenkin adrenaliini. Tee jotain mitä muut pelkäävät ja aja itsesi äärirajoille. Tunnet eläväsi!

Räjähtävä vuorokautesi

Aamulla
Päivällä
Illalla

Aamu kannattaa aloittaa syöksymällä rantaa piiskaaviin tyrskyihin surffilauta kourassa tai ottaa maastopyörä alle ja herätä vasta kun hyppyrin jälkeen painovoima kutsuu takaisin maahan.

Päivällä levottomuutta voi purkaa vaikka seinäkiipeilyn merkeissä, kokeilla vapaapudotusta tai haastaa ryhmä ventovieraita vetämään matsi beachfutista.

Illan tummuessa voi koettaa millaista on pumptrack, lähteä juoksulenkille rantaviivaa pitkin tai kuutamouinnille oman kullan kanssa ennen rentoutumista yökerhon tanssilattialla.

Näe & koe
Älä ole mamselli, vaan revi rutkasti iloa irti Yyterin kattavasta aktiviteettitarjonnasta – sitä nimittäin riittää
Enemmän Yyterin palveluista
Tunnetko tyypin?

Schopenhauer Suomen onnellisimmalla rannalla

Saavuin kesken kuuminta kesää Yyterin dyyneille. Uimaranta on kokemukseni mukaan paras paikka tutkia ihmisluontoa. Tunsin suurta inhoa, kun meren iäisyys tuijotti minua suolaisin silmin, eikä minun lisäkseni kukaan muu pysähtynyt välttelemään sen syyttävää katsetta. Nämä ihmiset – lapsiperheet, huolettomat nuoret ja rennot eläkeläiset – nauttivat elämästään kuin mitkäkin houkat. Naurua, vesiurheilua, jäätelöä ja kylmiä oluita.

Halveksunta on vain osa tunteiden kirjoa, joka nousi pintaan todistaessani tätä eskapismin surullisinta muotoa – arjen pakenemista elämän iloon. Voi teitä reppanoita, vielä te itkette olemassaoloanne puhtaiden lakanoiden lämpöisessä syleilyssä paikallisten majoituspalveluiden uumenissa – aurinkoisintakin päivää seuraa aina pimein yö.

Paitsi tietty kesällä. Surffatkaa sydämenne kyllyydestä, golfatkaa kuin viimeistä reikää ei olisi ja killukaa kiipelypuiston köysissä kuin ne olisivat viimeiset oljenkorret, joilla olette kiinni elämässä. Kaikki ilo loppuu aikanaan ja jäljellä jää eksistentiaalinen häpeä.

A. SCHOPENHAUER (1788–1860)
SAKSALAINEN PESSIMISTI & FILOSOFI

 

FILOSOFIN SOMEHAASTEET
  • Kokeile murjottaa samalla kun surffaat.
  • Ota kuva iloisesta karvaturrista koirarannalla.
  • Etsi Yyterin aktiviteetista se, joka saa sinut hymyilemään.
  • Ota selfie auringonlaskun ja kultasi kanssa.
  • Mieti elämää ja masennu.
  • Unohda äskeinen ja käy golfaamassa. Ota selfie.
Schopenhauer Suomen onnellisimmalla rannalla