Majoitus

Aamuhuoneistot Yyterissä
Aamuhuoneistoissa nautit lomastasi tai järjestät  työasumisellesi viihtyisät puitteet lyhyemmäksi tai pidemmäksi aikaa.
Anttooran lomakylä
Lomakylä sijaitsee Anttoorassa meren rannalla. Lomailijoiden käytössä on kuusi huvilarakennusta ympäri vuoden. Alueella on uimaranta, lentopallokenttä, grillikota, 3 rantasaunaa aivan meren rannalla, venelaiturit ja internetyhteys.
Hevospankin harrastetalli
Hevospankin harrastetalli on erikoistunut western-ratsastukseen aivan Yyterin dyynien kupeessa. Harrastetalli tarjoaa mukavaa puuhastelua hevosten parissa.
Isokarin tila
Isokarin kalastajatila sijaitsee Lampaluodossa omalla rauhallisella saarellaan. Tilalle on kävely-yhteys mantereelta ympäri vuoden.
Mäntyluodon hotelli
Meren rannassa sijaitsevat Yyteri Golf ja upea Yyterin hiekkapohjainen koiraranta ovat Mäntyluodon Hotellin naapureita. Mäntyluodon Hotelli onkin lähinnä Yyterin upeaa golf-kenttää sijaitseva majoitusyritys.
Merta
Upea huvila Merta sijaitsee aivan meren rannassa, Reposaaren loma-asuntomessualueella. Se sopii kokouspaikaksi noin 15 hengelle, vuodepaikkoja on 12 hengelle.
Onnenkosken mökit
Onnenkosken 4 mökkiä, Närekorpi, Kuusikko, Hongantaka ja Koivuranta, sijaitsevat 8-tien varrella n. 20 km Porista Vaasan suuntaan.
Peräkarin tila
Peräkarin tila on perinteinen kalastajatila Anttoorassa. Se sijaitsee saaressa lähellä mannerta.
Repolinna
Majoitusta vanhan ajan tyyliin. Asiakkaat voivat valita, ottavatko omat vuodevaatteet,tai talosta: 8€/setti sis. pyyhkeen, lakanan ja tyynyliinat. Suihkut ja wc:t ovat yhteisiä. Saunamaksu on 5€/hlö.
Reposaaren Kelluvat Huvilat
Reposaaren Kelluvat Huvilat ovat täysin ainutlaatuinen matkailukohde merellisessä Porin Reposaaressa.
Reposaaren matkakoti
Matkakoti on avoinna ympäri vuoden. Se sijaitsee idyllisessä Reposaaressa, Reposaaren rantakadun varrella. Porista matkaa on n. 30 km.
Siikaranta Camping
Siikaranta Camping on luonnonläheinen leirintäalue, joka sijaitsee Porin Reposaaressa aavan meren äärellä.
Villa Isola
Iso hirsihuvila 8-10 hengelle sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Yyterin Kylpylän viereisellä huvila-alueella. Yyterin upea hiekkaranta sijaitsee n. 300 m päässä.
Villa Laihola
Villa Laihola on 4-10 hengelle sopiva hirsihuvila hyvien liikenneyhteyksien päässä Yyterin Kylpylän viereisellä huvila-alueella. Yyterin upea hiekkaranta sijaitsee n. 300 m päässä.
Villa Merentuuli
Suvituuli sijaitsee meren rannalla Reposaaren Iso-Katavassa. Tilavassa pyöröhirsihuvilassa on mukava majoittua, nauttia saunan lämmöstä ja vaikka soudella merellä.
Villa Rikula
Hirsihuvila 5 hengelle (4+1) sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Yyterin Kylpylän viereisellä huvila-alueella. Yyterin upea hiekkaranta sijaitsee n. 300 m päässä.
Villa Sputnik
Villa Sputnik sijaitsee Yyterin dyynien välittömässä läheisyydessä tarjoten tasokkaan loman kansallismaisemassamme.
Yyteri Beach Lomakeskus
Yyteri Beach on aurinkoa, hiekkaa ja merta - ainutlaatuinen koko perheen lomakeskus täynnä elämyksiä, joka on avoinna ympäri vuoden.
Yyteri Resort & Camping
Yyteri on elämys aikuisille ja lapsille. Yyterin hiekkaranta on Suomen kauneimpia hiekkarantoja ja samalla Etelä-Suomen laajimpia yhtenäisiä hiekkarantoja ja dyynialueita.
Yyterin Kievari
Loma- tai työmajoitusta rauhallisessa, luonnonläheisessä Kievarissa, aivan Yyterin hiekkarantojen kupeessa. Koe luonnonkaunis Yyterin houkutus joka vuodenaikana.
Yyterin Kylpylähotelli
Yyterin Kylpylässä on kokonaisuudessaan noin 300 vuodepaikkaa. Lähes jokaisesta huoneesta avautuu upea merellinen näköala dyyneille. Vietä rentouttava yö päivän monipuolisten aktiviteettien jälkeen.
Yyterin Villa Pyrylä
Mäntyluodon Hotellin merenrantatontilla sijaitseva hyvätasoinen Yyterin Villa Pyrylä valmistui vuonna 2008. Huvilan kahdelta terassilta samoin kuin saunasta avautuu upea näköala merelle, Yyterin golf-klubille ja Uniluodon venelaitureille.