Ota vinkit talteen

Vietä ikimuistoinen rantapäivä Yyterissä

Uimaranta

Yyterin uimaranta kuuluu kansainvälisesti arvostettuun Natura- ja luonnonsuojelualueeseen. Uniikki luonto ja erinomaiset palvelut takaavat tekemistä ja näkemistä ympäri vuoden. Pohjoismaiden upeimmalla hiekkarannalla on pituutta peräti kuusi kilometriä, joten puheet paratiisista eivät ole liioiteltuja. Yyterin matala rantavesi sopii erinomaisesti kaikille, perheen pienimmistä lähtien!

Yyterin uimarantaan sisältyy maa-alueina Porin kaupungin omistama uimaranta-alue, kaksi wc-rakennusta, uimarannan kulkureitit (lankongit), portaat ranta-alueella, uimarannan sisääntuloalueen grillipaikan ja pysäköintialueen kanssa. Yhteensä virkistysaluetta on noin 39 hehtaaria. Yyteri on avoinna vuoden jokaisena päivänä.

Palvelut uintikaudella

Yyterin uintikausi on normaalisti kesäkuusta elokuun loppuun. Uimavalvontaa on 15.6.-15.8.2023 klo 12-18. Uimaveden laatutiedote löytyy uintikaudella uimarannan sisäänkäynnin pukutilan ulkoseinästä. Yyterinsantojentien sisääntulon wc-kontti sekä rannan tuntuman pukeutumis- ja wc-tilat ovat avoinna uintikaudella 15.5.-15.9.

Uimarannan sisääntulon grillipaikka Yyterinsantojentien päässä on käytössä ja puita on saatavilla uintikauden ajan metsä- ja ruohikkopalovaroitukset huomioon ottaen. Varoitusten ollessa voimassa, avotulen tekeminen on kielletty!

Yyterin palvelutarjonta on laajempaa kuin koskaan aikaisemmin! Kaipaatpa sitten rentoa oleilua ja hyvää ruokaa tai elämyksiä ja tekemistä päivääsi, niin Yyteristä varmasti löydät minuutesi ja luontosi. Katso alta alueen palveluvinkit.