Reposaari

Tervetuloa taianomaiseen Reposaareen

Tee pyhiinvaellus hyvän mielen maanpäälliseen pääkaupunkiin – tuhansien merellisten tarujen ja tarinoiden Reposaareen.

Reposaari, Räfsö, Räpsöö, Reffzöö – rakkaalla lapsella on monta nimeä. Vielä enemmän sillä on tarjottavaa ennakkoluulottomille matkailijoille. Ihastuttavat vanhat rakennukset, monikulttuurifestivaali Reposfääri ja jännittävä linnakepuisto ovat vain murto-osa alueen tarjoamista elämyksistä. Kesäisin pääset tutustumaan Reposaareen Visit Porin järjestämillä kävelykierroksilla.

REPOSAAREN KIRKKO • Norjalaistyylinen tunturikirkko on vierailun arvoinen kohde – kuusikulmainen kirkkorakennus ja kahdeksankulmainen kellotapuli sekä kirkkopuistossa sijaitseva torpedovene S2:n muistomerkki ovat kombinaationa kuin reposaarelaisen mielenmaiseman ruumiillistuma.

RAVINTOLAT • Saisiko olla tuoreita lähivesien kalaherkkuja Ravintola Merimestasta tai Ravintola Reposaaresta? Tai Turo’s Holy Smoke’n burger tai taco? Ehkä kuitenkin perinteisempää kotiruokaa lounastupa Patriassa? Reposaaressa nälkä ei tosiaan pääse yllättämään ja pikaisesti nälän taltuttaa Rantakioski.

Näe ja koe tarunhohtoinen Reposaari

chevron_right

Linnakepuisto lumoaa

Linnakepuisto oli alun perin Reposaaren merisuojeluskunnan rannikkopatteri ja se rakennettiin vapaaehtoisvoimin vuonna 1935. Sen tarkoitus oli suojata Porin satamaa sekä myös itse kaupunkia.

chevron_right

Kalliokaiverruksia ja meren mysteerit

Reposaaren Takarannan monenlaiset kalliokaiverrukset 1800-luvun alkupuolelta asti sykkivät syvien tunteiden mysteeriä.

chevron_right

Kirkko huokuu historiaa

Vuonna 1876 valmistuneen Reposaaren kirkon suunnittelijaa ei tunneta, mutta tiettävästi kirkon piirustukset tilattiin Tukholmasta.

chevron_right

Junnilan lammenranta on kuin sadusta

Junnilan pihassa vehreyttä tuo hoidettu järvenrantapuisto sekä pieni järvi. Luonnon lisäksi kauniiden rakennusten ja kiviaitojen ansiosta Junnila on suosittu valokuvauspaikka.

chevron_right

Tee päiväretki Porin saaristoteillä

Täytä termarisi, ota mukava asento rallijakkarallasi ja pyydä matkatovereita avaamaan kamerasovelluksensa – tästä lähtee leppoisa autoretki pitkin Porin saaristoteitä!

chevron_right

Ravintola Merimesta

Tervetuloa Porin merellisimpään ravintolaan nauttimaan maukkaasta ruoasta sekä lämpimän henkilökohtaisesta palvelusta huikaisevien merimaisemien kera!

chevron_right

Ravintola Reposaari

Idyllisessä Reposaaressa perinteikäs ravintola tarjoaa maistuvia kalaherkkuja. Syys- ja talvikaudella tilausravintolana.

chevron_right

Marina Merilokki

Marina Merilokki on viihtyisä ja suojaisa vierasvenesatama Porin Reposaarella Selkämeren kansallispuiston äärellä.

chevron_right

Hotellin kaffila

Uusi, mainio kahvila omaleimaisessa Reposaaressa tarjoaa kahvia, suolaisia ja makeita herkkuja. Avoinna kesäkaudella.

chevron_right

Reposaaren Kelluvat Huvilat

Reposaaren Kelluvat Huvilat ovat täysin ainutlaatuinen matkailukohde merellisessä Porin Reposaaressa.

chevron_right

Reelinki seafront villas

Kaksi luksusluokan huvilaa aivan meren rannassa.

chevron_right

Siikaranta Camping

Siikaranta Camping on aavan meren äärellä sijaitseva luonnonmukainen leirintäalue, joka tarjoaa mökkimajoitusta, vaunu- ja autopaikkoja sekä telttapaikkoja.

chevron_right

Aikamatka Reposaaren värikkääseen historiaan – kirkkomaakierros

Opastettu kävelykierros Reposaaren idyllisellä hautausmaalla on oiva tapa tutustua paikalliseen historiaan. Tilauksesta.

chevron_right

Tarinatuokio Lontoon kallioilla Reposaaressa

Lähde Sinin matkaan Lontoon kallioille Reposaareen nauttimaan kesäpäivästä ja kuulemaan kuuluisien henkilöiden yhteyksistä Reposaareen ja siitä, miten Hollywood liittyy saaren takapihoille. Tilauksesta.

chevron_right

Veneretki Iso-Enskeriin

Selkämeren veneretkien järjestämä veneretki suuntautuu Porin pohjoisen saariston suurimmalle Iso-Enskerin saarelle, joka kuuluu osittain Selkämeren kansallispuistoon.

chevron_right

Suistoristeilylle Reposaaresta Porin keskustaan

Risteilyt Porin seudulla Pohjoismaiden suurimmalla jokisuistoalueella Kokemäenjoella.