Ahlströmin Ruukit

Ahlströmin Noormarkun ruukkialue on yksi Suomen suurimmista ja näyttävimmistä ruukkialueista. Ruukissa on tasokas hotelli ja ravintola sekä mahdollisuus kulttuurikierroksiin.

Tasokas hotelli tarjoaa tyylikkäät majoitustilat jopa 60 vieraalle. Noormarkun Klubin ravintolassa on viihtyisät puitteet lähi- ja villiruoan ystäville. Kesällä Klubin aurinkoinen kesäterassi houkuttelee hotellin vieraita raikkaille juomille ja herkuttelemaan esim. hirviburgerilla!

Hotellin vierailla on mahdollisuus varata erilaisia kulttuurikierroksia. Ahlström Voyage- näyttely kertoo ruukin vaiheista ja Sahamuseossa voi tutustua sahalaitoksen koko elinkaareen. Villa Mairea, modernismin helmi, kiinnostaa modernin arkkitehtuurin ja Alvar Aallon tuotannon ihailijoita. Ruukissa on monipuoliset luontopalvelut kalastusretkistä metsästystapahtumiin. Kolin saunalla on erilaisia saunoja, mm. savu- ja puusauna sekä kylpytynnyri Noormarkunjoen rannalla.

Kokoustilat ruukkimiljöössä

Noormarkun ruukin kokoustilat ovat tyylikkäästi saneeratuissa rakennuksissa ainutlaatuisella puistoalueella. Tarjoamme viihtyisien kokoustilojen ja -välineistön lisäksi hotelli- ja ravintolapalvelut.

Majoituspalvelut tuovat lisäarvoa kokouksiin ja helpottavat tilaisuuksien suunnittelua. Yöpyminen alueella luo yhteenkuuluvuuden tunnetta, kauniit maisemat – puutarhat, joki ja mäntymetsä – luovat rauhoittavan ilmapiirin.

Kokoustilat

Noormarkun Klubi 60-100 hlöä
Kabinetti 22 hlöä
Lasiveranta 22 hlöä
Noormarkku Sali 40 hlöä
Iittala-kabinetti 6-12 hlöä
Karhula-kabinetti 6-12 hlöä
Riihimäki-kabinetti 6-12 hlöä
Kahvila 24 hlöä
Terassi 12 hlöä
Kolin sauna 15-25 hlöä

Yhteystiedot
Laviantie 14, 29600 Noormarkku
050 518 3677
ruukit@a-ahlstrom.fi
WWW
#aktiviteetit #hotellit #juhlatilat #kokoustilat #majoitus #nähtävyydet #näyttelyt #paikkamäärä<50 #paikkamäärä 51–100 #ravintolat