Crazy Cow Sauna- ja juhlatilat

Tule viettämään laatuaikaa uudistettuun hullunhauskaan Crazy Cow sauna- ja illanviettotilaan, upeassa Puuvillan kauppakeskuksessa. Crazy Cow on oivallinen paikka järjestää rentouttavia saunailtoja,vauhdikkaita polttareita, synttäreitä ja yritysten erilaisia illanistujaisia niin arkena kuin pyhänäkin. Tila on vuokrattavissa yksityistilaisuuksiin iltaisin klo 19 eteenpäin.

Crazy Cow:n tilat koostuvat oleskelutilasta pöytineen ja sohvaryhmineen sekä sauna- ja allastiloista. Tilat soveltuvat jopa 60 henkilön tilaisuuksiin! Crazy Cow:n erikoisuuksiin kuuluu pelimaailman laitteet kaikentasoisen hauskanpidon kattamiseksi.

Crazy Cow:n ehdottomasti suurin kohokohta on upeat sauna- ja allastilat, jotka pitävät huolen täydellisestä rentoutumisesta. Sauna- ja allastiloista löytyy käyttöönne kaksi 6-8 henkilön jacuzzia, joiden poreissa on helppo nauttia. Moderniin suursaunaan mahtuu löylyn äärelle jopa yli 20 saunojaa kerralla!  Kaiken lisäksi voitte sauna- ja allasosastolla nauttia tilaan upotetusta laajakuvatelevisiosta ja upeasta äänentoistojärjestelmästä kaiken virkistymisen keskellä.

Sekä miehille että naisille löytyy tietysti omat upeat suihku- ja pukeutumistilat. Suihkutiloissa käytössä on pehmeät ja miellyttävät kattosuihkut.

Crazy Cown:n cateringista voit tarvittaessa tilata tilaisuuteen ruokatarjoilut. Sauna- ja juhlajuomat voitte ostaa paikan päällä. Huomioittehan, että tila on anniskelualuetta, joten omien ruokien ja juomien tuonti ei ole mahdollista.

Tervetuloa viihtymään yhteen Porin upeimmista ja uniikeimmista tiloista!

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 50 hlö
 Ruoka & Juoma
 Kokous & Viihde
 Puitteet

 

Yhteystiedot
, 28100 PORI
040 1993 860
crazycow@hoplop.fi
WWW
#juhlatilat #paikkamäärä<50 #paikkamäärä 51–100 #tapahtumapaikat