Kirjurinluodon uimaranta

Kirjurinluodossa on matala, hiekkapohjainen uimaranta, joka houkuttelee polskimaan ja rakentamaan hiekkalinnoja. Kirvatsin ranta on verraton paikka viettää piknikkiä, pelailla rantalentistä ja nauttia auringosta. Kirjurinluodon kioskit, kahvilat ja kesäravintola huolehtivat, että virtaa riittää koko kesäiseksi päiväksi!

Kirjurinluodon nykyinen uimaranta valmistui vuonna 1994. Uimaranta sijaitsee aivan keskeisellä paikalla vastapäätä Satakunnan Museota. Uimaranta nurmikkoineen on saanut kaupunkilaisten suosion auringonottopaikkana.

Uimarille

Uimaosuus on kesäaikaan merkitty poijuilla. Hiekkarannalla voi peseytyä ulkoilmasuihkussa. Alueella ei ole uimavalvontaa.

Piknik-paratiisi

Parempaa piknikmiljöötä saa hakea, tosin eväiden nauttimiseksi löytyy pöytiä, jos viltin murustaminen ei houkuttele. Kirjurinluodosta löytyy myös kaikkien käytössä oleva grillipaikka.

Palvelut

Palveluina uimaranta-alueelta löytyvät kesäkaudella kioskirakennus, wc:t, suihku- ja pukuhuoneet, lastenhoitotilat ja aurinkokennolla toimiva kännykkälatauspaikka. Ranta-alueella on rantalentopallokenttä, jonka verkon ja pallon saat käyttöösi kahvila Viksusta. Kirjurinluodon muut palvelut eivät myöskään ole kaukana.

 

Yhteystiedot
,
WWW
#elämykset #lapsille