Kokous- ja juhlatalo Mekani

Björneborgs Mekaniska Werkstad -konepajan vuonna 1871 valmistunut,kulttuurihistoriallisesti arvokas rakennus on saanut peruskorjauksen myötä uudet, viehättävät ja vanhoja arvoja henkivät kasvot.

Tehdasmiljöö yllättää upeana juhlapaikkana. Olipa tilaisuutesi sitten yrityskokous, seminaari, perhejuhla tai juhla kuin juhla, niin Mekani tarjoaa sille arvokkaat puitteet!

Ylväs alakerran juhlasali

Avara ja korkea sali kirkkourkuineen tarjoavat arvokkaan tilan juhlalle. Täällä mahtuu tanssimaan häitä tai kestitsemään arvovaltaisia vieraita.  Sali soveltuu myös pienemmille seurueille eri kattausvaihtoehtoja käyttämällä.
Alakerrassa on myös hyvin varustettu tarjoilukeittiö astiastoineen catering-palveluja varten.
Alasaliin mahtuu 200 henkilöä, ja kattauspaikkoja saliin saa noin 120 henkilölle.

Rauhallinen paikka koulutukseen

Yläkerran tila parvineen soveltuu erinomaisesti kokouksille, luennoille ja ryhmätyöskentelylle. Pöydät voi järjestää tilaisuuden vaatimalla tavalla.
Tilassa on käytettävissä ajanmukainen kokoustekniikka.
Yläkerran kokoustilaan mahtuu yhteensä 108 henkilöä ja istuinpaikkoja luokkamuodossa on 40.

Näkymä joelle

Terassilta aukeaa ihastuttava näköala Kokemäenjoen ja sen siltojen yli. Toisella puolella jokea voit nähdä Keski-Porin kirkon torneineen. Kirkon historia nivoutuukin kiinteästi Mekanin historiaan, sillä tämän uusgoottilaisen kirkon valurautainen, runsaan 60 tonnin painoinen tornin huippu on valettu juuri tällä paikalla Björneborgs Mekaniska Verkstad –työpajassa vuosina 1859 -1863.

Terassi on oiva paikka vilvoitteluun ja sinne mahtuu 80 henkilöä kerrallaan.

Yhteystiedot
Konepajanranta 2 B, 28100 PORI
0400 261 571
jukka@hellofello.fi
WWW
#juhlatilat #kokoustilat #paikkamäärä<50 #paikkamäärä 51–100 #paikkamäärä 101-200 #tapahtumapaikat